Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž přehrála Černošín a bere zasloužené tři body


Branky


13. O. Pták , 27. K. Pták , 51. M. Novotný , 59. L. Koubek , 81. V. Svoboda - 17. P. Černý , 36. R. Drozda
0

Los třiadvacátého kola proti sobě postavil celky Sokolu Stráže a Sokolu Černošín. Většina z nás nejspíše předpokládala veli vyrovnaný duela dvou velmi kvalitních celků. Toto utkání bylo považováno za jedno z nejatraktivnějších kola. Staráž ale nedala Černošínu nejmenší naději. Od úvodu až po závěr měla vše pod kontrolou a došla si pro vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase drželi ale hosté s domácími ještě krok. Zdatně jim sekundovali a neztráceli tolik. Stráž se musela prokousávat defenzivou soupeře s daleko větší obtížností, než v následující části. Přesto se však už ve třinácté minutě zásluhou Ondřeje Ptáka do vedení. Ale Černočín našel okamžitě v kapse rychlou odpověď a do pěti minut srovnal. Více ze hry měla ale stále Stráž a svou mírnou převahu pak pečetila další brankou, která ji dostala do opětovného do vedení. Tentokrát se trefil Karel Pták. Poté se chvíli hrálo na straně Černošínu, kde domácíé chtěli své vedení navýšit, ale poté se soupeři zadařilo po jedné brejkové akci a bylo opět srovnáno. Tento stav poté už do konce půle vydržel. 

Ve druhé půli pak ale Stráž byla daleko aktivnější a lepší už od úvodních minut. Už okolo padesáté minuty ji dostal opět do vedení střídající Novotný a za pár chvil, pro jistotu, aby domácí o svůj náskok opět nepřišli, zvýšil Koubek. To hosty srazilo do kolen a už se nedokázali do utkání vrátit. Zbytek utkání už měla Stráž jasně pod kontrolou a v závěru ještě upravila na konečných 5:2 po zásahu Svobody. Stráž tak zaslouženě vyhrála a bere tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): S naší hrou jsem v prvním poločase nebyl vůbec spokojen. V druhém už jsme se trochu zvedli, ale stále to nebylo ono. Jsem rád za 3 body, ale do dalších zápasů musí přijít výrazné zlepšení.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černoší): Soupeř byl dnes lepší, takže jsme neměli moc šancí na úspěch. Zaslouženě jsme prohráli a musíme bojovat v dalších utkáních.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - J. Klinka [-] , M. Andrle [-] , V. Svoboda [-] , M. Gesl [-] - B. Borys [-] , O. Pták [-] , F. Veselý [-] , L. Koubek [-] - M. Lapský [-] , K. Pták [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - J. Slivoně [-] , R. Panuška ml. [-] , R. Havel [-] , K. Skoumal [-] - T. Vondraš [-] , P. Černý [-] , R. Jabůrek [-] , T. Klepsa [-] - R. Drozda [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.