1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice jednou rozvlnily síť a to na Črenošín stačilo


Branky


0

V souboji sokolů, tentokráte konkrétně těch Kšických a Černošínských. Domácí byly po celé utkání mírně, ale opravdu mírně, aktivnější a lepší.  Ale ani Černošín nebyl bez šancí a silný byl i v deseti, když sudí vyloučil útočníka, Karla Slivoně. K vítězství nakonec postačil šťastnějšímu celku pouze jediný zásah. Ten si už v první půli připsaly Kšice a mohly se radovat ze tří získaných bodů, v soouboji se svým tabulkovým sousedem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo rovnou ve velkém tempu, oba celky se snažily dostat se, co nejrychleji, do vedení, ale oba se trápily v koncovce. Ale zase na druhou stranu, nikdo neměl žádné úplně markantní šnace pro jednoduché vsítění branky. Ale jeden zásah jsme v první půli přeci jen mohli zaznamenat, když si Kamil Dýdek po samostatné akci naběhl s balónem od lajny na střed vápna a střelou do horní poloviny branky dokázal otevřít skóre utkání.


Ve druhé půli musel hrát hlavně Černošín, který byl v tu chvíli v nevýhodně pozici a to se také stalo. Byl velmi snaživý a chtěl, co nejrychleji, vyrovnat. Avšak tím, že hru otevřel se do šancí dostávali i domácí a tentokárte do daleko větších, než měli v první půli. Ale Kšice opět potvrdily svou velmi špatnou produktivitu, když nedokázali ani jedné z nich využít. Černošín ale zase v pětasedmdesáté minutě přišel i hráče, kterého sudí poslal předčasně do sprch a musel dohrávat v deseti. I tak byl ale silným soupeřem, avšak branku už nedokázal vstřelit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Z naší strany to bylo poměrně povedené utkání. Nejprve jsme soupeře přehrávaly, měli jsme více ze hry a měli jsme i nějaké šance a jedné jsme využili. Druhý poločas byl od nás horší, ale nedali jsme ani vyložené šance a soupeř byl navíc velmi snaživý i v deseti a dělal nám problémy.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): No, výjimečně to byl vyrovnaný zápas, ale nadávaly se šance, soupeř akorát využil o jednu více a byl na konci šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] , M. Volf [-] - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , J. Vildman [-] , J. Šetlík [-] - V. Holý [-] , K. Dýdek [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] - R. Jabůrek [-] , T. Vondraš [-] , R. Drozda [-] , J. Panuška [-] - T. Klepsa [-] , J. Slivoně [-]

ŽK: 65. J. Slivoně . ČK: 75. J. Slivoně .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.