Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2019 18:00

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká dohrávka skončila výhrou Lipníku


Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle přinesla po třech gólech na obou stranách

Do Rokytnice přijely fotbalisté Lipníku, kterým se na jaře příliš nedaří. Přesto si v minulém kole připsal teprve druhou jarní výhru. Rokytnice naopak chtěli odčinit porážku z Hartvíkovic, kde podlehl těsně 1:2. Na podzim se radoval z výhry Lipník v poměru 2:1. Za příjemného fotbalového počasí se začala lépe vyvíjet pro hostující Lipník. Už ve 12. minutě se dostal sám před brankáře Matěj Vala a ten se nemýlil - 0:1. Ve 27. minutě hosté špatně bránili domácího Mariána Vahilu, který se také dostal před brankáře a dokázal vyrovnat na 1:1! Ve 30. minutě se prosadil po lajně Fňukal, předložil míč Žákovi, který se štěstím dopravil míč do sítě - 1:2.  Poté dobře hrající Štěpán Vala zachytil rozvíjející se útok domácích, posunul na Žáka a ten pěknou uličkou našel Fňukala, který ještě posunul na Matouška a takovou “šmudlou” dal na probíhajících 1:3. V závěru poločasu udělali hosté dvakrát taktickou hrubou chybu a domácí nejprve v 41. minutě snížilii Marianem Vahil’ovu na 2:3, a poté ve 44. minutě srovnali na 3:3 Radek Ferkl!!

 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Ve druhém poločase zlepšili domácí hráči kombinaci a na část zápasu zatlačili hosty na jejich půlku. V 71. minutě ale prokázal svou rychlost Jan Fňukal, dostal se před domácího obránce a samostatný únik proměnil gólem na 3:4. V 81. minutě po kombinaci se dostal před brankáře Aleš Matoušek a ten svým druhým gólem zvýšil na 3:5! 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Hráčům musím poděkovat, bylo to odbojované utkání. Všichni podali velmi dobrý výkon. Přesto bych ale malinko vyzdvihl výkon Štěpána Valy, který se po zranění vrátil do sestavy.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Štefánek [-] , T. Zsihovics [-] , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] , J. Bartejs [-] , J. Herbrych [-] (81. J. Veleba [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] (5. M. Bartejs [-] ) , D. Jičínský [-] (75. L. Hakl [-] )

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - J. Čtvrtníček [-] , M. Tretera [-] , L. Macháček [-] , T. Brabenec [-] - M. Vala [-] , M. Mašeja [-] (76. L. Šabata [-] ) , A. Matoušek [-] (90. D. Králík [-] ) , Š. Vala [-] (54. J. Procházka [-] ) - J. Fňukal [-] , L. Žák [-] (85. M. Peštál [-] )

ŽK: 22. R. Ferkl , 25. T. Zsihovics - 52. L. Macháček , 76. M. Mašeja , 84. J. Fňukal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYGL Luboš - ŠIMEK Milan, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Rokytnice by podle postavení v tabulce měla vyhrát, ale Lipník v válčí bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích