Jemnicko B vyhrálo na jaře poprvé


Branky


24. O. Tesař , 58. O. Tesař , 74. M. Sevelda - 22. J. Fňukal , 71. T. Brabenec (p.)
13

Fotbalisté Lipníku si přivezli ze hřiště Jemnicka B další porážku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Jemnicka přijel Lipník. Žádnému týmu se ale zatím na jaře vůbec nedaří. Lipník má naštěstí již nahráno, což se o Jemnicku říci nedá. Lipníku se hlavně nedaří na domácím hřišti, když prohrály všechny tři zápasy. Na podzim se podařilo Lipníku zvítězit celkem snadno 3:0. Za velmi slušného počasí vstoupily oba týmy nebojácně a určitě chtěly předvést přítomným fanouškům tu nejlepší fotbalovou podívanou. Samozřejmě že si domácí fandové představovali začátek mnohem lépe, ale realita byla přeci jen jiná. Do vedení se totiž ve 22. minutě hosté, zásluhou Jan Fňukal- 0:1. Domácí se s tímto stavem nechtěli smířit a vrhli své síly do útoku. A brzy byli za svoji aktivitu odměněni, když jim k vyrovnání dopomohl ve 24. minutě vstřelenoou brankou Ondřej Tesař a bylo tak brzy vyrovnání na 1:1. Domácí tato branka nakopla a nebýt dobře chytajícího Ondřeje Urbana mohlo Jemnicko B do konce první půle zcela otočit výsledek ve svůj prospěch. 

Domácí urvali výhru

Druhý poločas se pro domácí vyvíjel lépe a díky OndřejiTesařovi šlo Jemnicko v 58. minutě do vedení 2:1. V 66. minutě přišla pro hosty další rána, když byl vyloučený Aleš Kisela. Hosté přesto dokázali v 71. minutě srovnat Tomášem Brabencem na 2:2, ale to bylo ze strany hostů vše. Nakonec domácí přidali v 74. minutě třetí branku Martinem Seveldou a konečně urvali na jaře tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: První poločas hosté byli lepší a měli více šanci. Měli jsme štěstí ze jsme v prvním poločase uhráli remízu. Druhý poločas se pro nás vyvíjel lépe a díky Tesařovy jsme šli do vedení. Hosté dokázali srovnat ale to bylo vše. Nakonec jsme přidali 3 branku a konečně jsme urvali 3 body.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Jsem znepokojen, tentokrát musím konstatovat, že neprohrálo horší mužstvo!! Bohužel proti nám hrálo hodně faktorů, ten nejzásadnější je, že nám tentokrát hlavní rozhodčí neuznal regulérní branku na 1:2 pro nás!! Navíc jsme v prvním poločase přišli vinou zranění o tři hráče a v 66’ jsme za protesty dostali ČK. I v deseti hráčích jsme byli chvílemi lepší, bohužel víc už se nám nepodařilo! Hráče musím ale i přes prohru pochválit, kdy podali odvážný a bojovný výkon.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (76. P. Nevrkla [-] ) , Š. Tobolka [-] (82. J. Svoboda [-] ) , D. Mašát [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-] (70. M. Kristek [-] )

Hajduk Lipník
O. Urban [-] (26. F. Rohony [-] ) - M. Tretera [-] , L. Šabata [5.0] (46. J. Procházka [-] ) , A. Matoušek [-] , T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , L. Žák [-] (46. M. Peštál [-] ) , M. Vala [-] - R. Šťáva [-] , J. Fňukal [8.0]

ŽK: 17. L. Sevelda , 53. Š. Tobolka , 71. K. Tesař , 82. J. Anděl - 43. J. Fňukal , 45. M. Vala . ČK: 66. A. Kisela .
Hráči zápasu: O. Tesař - J. Fňukal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2019 13:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Lipníku se daří lépe na hřišti soupeřů, což potvrdí na hřišti Jemnicka B.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích