Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra dokázala dvakrát rozvlnit síť, na konci tak ztrácela pouhých devět branek


Branky


0

Jiskra dorazila do Plané sice jako outseider, ale takové představení domácích střelců nikdo nečekal. V utkání zkrátka nebylo, co řešit. Epružice v závěru akorát po polevení hostů korigovali na konečných 11:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí naskočili do utkání asi s jiným očekáváním, ale za větší množství prostoru se nakonec určitě nezlobili a hned toho dokázali využít. Jediné, co mohlo domácí zastavit, nebo zaskočit při jejich kanonádě, bylo překvapení z extrémně slabého soupeře. Během prvních deseti minut musel erpužický brankář vytahovat míč ze své branky hned desetkrát. Poté ale domácí trochu polevili a do konce první půle už prolomili soupeřovy hradby pouze dvakrát. 5:0 jim však zajišťovalo už kvalitní náskok.  

 

Ve druhé půli už tedy nebylo, co řešit, ale domácí ani tak výrazně nepolevili a dokázali přidat ještě šest zásahů, avšak za mírnějšího a uvolněnějšícho tempa už nezaháleli ani hosté, kteří nakonec korigovali dvěma trefami na 11:2. Planá si tak splnila povinnost a zvítězila hladceza tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Opravdu nevím, co bych k to mu řekl. Soupeř byl velmi slabý a utkání bylo jednoznačné. Splnili jsme si povinnost a teď se musíme akorát soustředit na další utkání. Opravdu k tomu není více, co říci.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - F. Šatra [-] , D. Sovka [-] , P. Bernas [-] , L. Švejda [-] - T. Tonka [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , T. Vomáčka [-] - J. Pešta [-] , F. Peklo [-]


ŽK: 58. T. Tonka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.