Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov v Černošíně o body nepřišel, domácí se zmohli akorát na čestný zásah


0

Jasným favoritem tohoto utkání byli hosté. Bodeť by ne, když v sezóně ještě ani jednou neprohráli. A v plánu to neměli ani tentokrát a najevo to dávali od samého začátku. Hraničář Čenošínské jasně přehrával a brzy se dostal do vedení. Domácí sice měli v osmadvacáté minutě záblesk naděje, když snižovali na 1:2, ale to bylo v jejich podání už vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov na nic nečekal a od prvních minut měl utkání pod kontrolou. Brzy se dostal do dvoubrankového vedení a pak trochu polevil, díky čemuž Černošín zahrozil z protiútoku a nakonec dokázal snížit na rozdíl jedné branky. Více už hosté však domácím nedovolili. Opět přeřadili na vyšší úroveň, kterou Černošín ani nemá k dispozici a začali předvádět svůj fotbalouvý tanec. Do konce půle dokázali ještě zvýšit na 3:1.

 

A jejich převaha neustávala ani ve druhé poločase. V rychlosti se dokázali prosadit počtvrté a zasadit tak soupeři definitivní ránu. Poté už se spíše jen dohrávalo a Částkov s ohromující lehkostí dokázal přidat ještě další tři branky. Po perfektním výkonu tedy zůstává stále neporažen a jde si s hlavou zdviženou za triumfem v celé soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Hráli jsme s prvním týmem tabulky, který byl o třídu lepší než my. Hráli opravdu dobře a my na to dnes zkrátka vůbec neměli.

TJ Hraničář Částkov
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Soupeř hrál zpočátku hodně zataženě a velmi nám to stěžoval. Ale za stavu 4:1 už hru trochu otevřel a více nám to usnadnil. Byli jsme kvalitnější a je navíc vůbec nepodržel brankář. S další výhrou jsme samozřejmě spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - J. Slivoně [-] , L. Melich [-] , R. Havel [-] , R. Panuška ml. [-] - R. Drozda [-] , K. Skoumal [-] , J. Panuška [-] , T. Vondraš [-] - P. Černý [-] , R. Jabůrek [-]

TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , J. Říha [-] , D. Štípek [-] - P. Jakubec [-] , T. Kopecký [-] , M. Veleta [-] , L. Bydžovský [-] - M. Papoušek [-] , A. Herout [-]

ŽK: 64. T. Vondraš , 80. R. Panuška ml. .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.