D. Šabacký 16.
L. Hadraba 57. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel oslavil první výhru v soutěži


Branky


16. D. Šabacký , 57. L. Hadraba (p.)
14

Až v šestnáctém hracím kole se dočkal Pyšel první soutěžní výhry, a to nad Jemnickem B v poměru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Pyšelu přijelo Jemnicko B, které v minulém kole zvládlo dotáhnout t|ígólové manko. Jeden bod získal i Pyšel, a to za nečekanou remízu s vedoucí FŠ Třebíč  Podzimní duel skončil jasnou výhrou Jemnicka B v poměru 4:0. Utkání začalo podle očekávání, domácí byli od začátku lepším týmem. Vytvářeli si šance a měli převahu. Tu v 16. minutě zúročil důrazný Šabacký a otevřel skóre- 1:0. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale aktivnější na míči byli domácí a hosty nepustili k žádné příležitosti ohrozit domácí branku. Poločas tak skončil zaslouženým vedením Pyšela 1:0 a domácí tak měli našlápnuto k první jarní výhře. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Po přestávce se domácí opět vrhli  na soupeře z Jemnicka a na hřišti byli opět lepším týmem, s větší chutí po vítězství. Útoky měli myšlenku a nápad, kdy po jedné z prunikových přihrávek, se řítil sám na hostujiciho brankáře Dvořák Filip, toho nekompromisně sestrelil gólman hostů a byla nařízena penalta, kterou v 57. minutě proměnil Hadraba Lukáš. Za stavu 2:0 už si domácí náskok pohlídali a ještě se pokoušeli skóre navýšit, ale bez úspěchu. V tomto domácím chyběla pouze koncovka. Ale přesto mohl domácí Pyšel slavit první výhru sezóny a jejich šance na záchranu tímto vítězstvím ještě stoupla, což se promítlo do tabulky tak, že nyní ztrácí právě na dvanácté Jemnicko B už jen pouhých šest bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Dnešní výhra je pro nás hodně důležitá. Potřebovali jsme vyhrát a dostat to hlav. Utkání jsme mohli vyhrát větším rozdílem, kdybychom měli lepší koncovku.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Domácí celý zápas byli lepší a zaslouženě vyhráli. Celý zápas jsme si nevytvořili žádnou šanci a byl to od nás hodně špatný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - J. Tůma [-] , P. Dvořák [-] , R. Kurečka [-] , F. Dvořák [-] (80. L. Šoukal [-] ) , L. Hadraba [-] , J. Skryja [-] (89. R. Babuněk [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] , D. Šubert [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - Z. Bártů [-] (28. L. Chalupa [-] ) , M. Kristek [-] (74. L. Smetana [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Kakur [-] (51. J. Dřímal [-] ) , L. Sevelda [-] , M. Sevelda [-] , J. Kalášek [-] (66. D. Smetana [-] ) , R. Komenda [-] , O. Tesař [-]

ŽK: 11. R. Šoukal , 73. D. Šubert - 55. T. Tesař , 60. J. Anděl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Pyšel po nečekané remíze s Třebíčí na první jarní výhru nedošáhne, ale na bod to stačit bude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích