3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka prohrávala už od první minuty, ale zabrala a utkání díky penaltám otočila


Branky


1. L. Krivda , 20. E. Šály , 69. L. Rabas - 25. R. Mráz , 40. R. Mráz , 81. R. Černý
0

Velmi zajímavé utkání tabulkových sousedů pouze předpovídanou vyrovnanost potrvdilo. Domácí Damnov se sice uý v první minutě dostal do vedení a po většinu času i vedl, ale Studánka dokázala vždy zabrat a dotáhla utkání až k penaltovému rozstřelu, v němž ukořistila druhý bod. Svému soku z desáté příčky tak odskakuje na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ještě pořádně nezačalo a domácí už mohli slavit první gól. Bleskový úvod domácích hosty velmi zaskočil a ti se pak dlouho nemohli dostat do hry, z čehož pramenil nakonec druhý zásah do jejich sítě, pod kterým se podepsal Erik Šály. Poté se ale hra trochu vyrovnala a hosté začali svého soupeře čím dále, tím více přehrávat a ještě do konce půle stihli díky dvěma zásahům stále zraněného Mráze srovnat se soupeřem krok, i na světelném ukazateli skóre.

 

Do druhé půle tak naskakovali oba celky se stejnými šancemi na vítězství, ale Studánka damnov mírně přehrávala a především hrála dobře ve středu hřiště, který měla perfektně pohlídaný. Poté však proti Dynamu sudí nařídil pokutový kop a domácí šli opšt do vedení. Studánka musela opět zabrat a se vší vůlí se o body ještě poprat. Ze své snahy nakonec dokázala vytěžit další vyrovnávací branku, která byla po devadesáti minutách zároveň také úplně tou poslední. Své první vedení si tak Dynamo zajistilo až po penaltách, ve kterých soupeře dokázali předčit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Řekl bych, že jsme chtěli tři body, ale neproměňovali jsme své šance, a musí nám stačit pouze jeden. Mrzí nás to o to více, že jsme utkání měli dobře rozehrané a většinu času jsme vedli.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Určitě jsme spokojení. Neřekl bych k tomu víc, než, že toto jsou naše první body z venkovního prostředí v celé sezóně, a proto nemůžeme, než být spokojení. Kdybychom bývali nezaspali začátek, mohli jsme tu dnes možná vyhrát i za tři body.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , M. Drozda [-] , V. Hruška [-] , J. Marcell [-] - L. Pelc [-] , M. Podsclan [-] , O. Šebor [-] , J. Bukva [-] - E. Šály [-] , L. Krivda [-]

TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - J. Jílek [-] , M. Ruda [-] , L. Klas [-] , V. Sklenář [-] - J. Holý [-] , P. Kotva [-] , J. Černý [-] , L. Novák [-] - R. Černý [-] , R. Mráz [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.