Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním překvapením neskončil


Branky


0

V rámc devatenáctého kola byl na programu střet obou okrajů tabulky. Potkali se totiž doposud neporažený lídr tabulky z Částkova a proti němu nastoupili hosté z Jiskry Třemešné, kteří ztrácejí poměrně dost i na předposledního. V utkání nebylo moc, co řešit, hrálo se pouze na jednu polovinu a nebýt mnoha promarněných šancí z kopaček domácích, mohlo utkání skončit ještě větším debaklem, než skončilo. Do řady dvouciferných čísel jsme se však pčeci jen dostali, když na konečných 10:0 upravoval Boček svým čtvrtým zásahem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se s hosty rozhodně mazlit nehodlali a do utkání vlétli ve vysokém tempu. Už od třetí minuty zásluhou Papouška vedli a o své vedení už nepřišli. A ani vlastně neměli jak, hrálo se celou dobu jen na polovině hostů, kteří se nezmohli v utkání vůbec na nic. Ztráceli na soupeře od první minuty do poslední a během devadesáti minut se z jejich strany žádný světlý moment, nebo záblesk naděje ani neobjevil. Domácí si své síly navíc perektně rozvrhli a v obou částích utkání nasypali do sítě soupeře pět zásahů, z nichž o čtyři se postaral Boček a hattrick zaznamenal Herout a ani dvoubankový Papoušek nebyl o moc pozadu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Narazili jsme na slabého soupeře, se kterým jsme hráli celou dobu pouze na jednu půlku. Spoustu šancí jsme také neproměnili. Je dobře, že to bylo bez zranění a my už se těšíme na další zápas.

TJ Jiskra Třemešné
Jaroslav Toman (Jiskra Třemešné): Není moc, co ohodnotit. Částkov na nás vlétl a byl celé utkání lepší. 10:0 pro nás bylo ještě docela dost milosrdné. Nedá se nic dělat, musíme se oklepat a jít dál.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - J. Říha [-] , P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , D. Štípek [-] - M. Veleta [-] , L. Bydžovský [-] , A. Herout [-] , P. Jakubec [-] - M. Papoušek [-] , J. Boček [-]


Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.