5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se s Damnovem nemazlila a vyhrála bez inkasované branky


Branky


0

V uktání Stráže a Damnova byl favorit celkem jasný, což se nakonec také potvrdilo. Stráž byla po celou dobu hry aktivnější a výraznější. Utkání měla ve své režii. Střílela góly a soupeřovy střelce naopak skvěle držela na uzdě. Pohled na konečný stav dominanci domácích jasně podtrhává a přesně popisuje. Stráž vyhrála 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel lépe Stráži, kdy v 5 minutě vedla už 2:0 po bleskových trefách Moravce a Svobody. Poté se hra vyrovnala a zároveň také trochu uklidnila. A do konce první části utkání se už nic neměnilo.

Hend z kraje druhého však Stráž opět potvrdila, že ji mistrem rychlých nástupů. Kdyby bylo v utkání více přestávek, nemohla by prohrát. Ihned na začátku druhého poločasu totiž opět dvakrát skórovala, nejprve se trefil Bohdan Borys a poté hráč minulého kola, Karel Pták. Pak navíc Stráž opět podržel při několika zákrocích brankář Tajstra. A o chvíli později ještě přidal Karel Pták, po krásně zahraném rohovém kopu, poslední branku a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž z.s.
Aleš Rada (Sokol Stráž): Dnes nám chybělo několik hráčů ale zápas jsme zvládli v celku dobře. Vyzkoušeli jsme si některé hráče z B-týmu. Těm samozřejmě na hřišti pomohl i internacionál Karel Rada.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Já k tomu nemám příliš, co říct. My jsme dnes zaslouženě prohráli, soupeř byl zkrátka lepší a výraznější a tři body si zasloužil. My se teď musíme oklepat soustředit na další utkání.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž z.s.
J. Tajstra [-] - J. Klinka [-] , V. Svoboda [-] , M. Novotný [-] , K. Rada [-] - V. Borys [-] , O. Pták [-] , F. Veselý [-] , B. Borys [-] - K. Moravec [-] , K. Pták [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Marcell [-] , M. Drozda [-] , P. Kopáček [-] , O. Šebor [-] - L. Pelc [-] , J. Bukva [-] , L. Krivda [-] , L. Rabas [-] - E. Šály [-] , P. Butorka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.