0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín ovládl odvetu se Studánkou a odskočil jí na rozdíl tří bodů


Branky


0

Studánka přivítala na svém hřišti souseda z tabulky průběžného pořadí. Mnoho fanoušků očekávalo napínavé utkání a předpovídalo remízu, nebo vítězství Studánky. Ta však po fotbalové stránce nepřdvedla vůbec chválihodný výkon a po nepříliš podařeném utkání se před Černošínem musela tentokrát sklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo Studánka sehrálo v sobotní podvečer s Černošínem poměrně vyrovnané utkání, ale pro diváka poměrně nezáživné. Černošín měl mírnou převahu a dokázal si nakonec vytvořit více gólových šancí. Především ve čtyřech případech to bylo na spadnutí, zatímco Studánka svou edinou šanci nevyužila, Černošínu se v padesáti procentech zadařilo.  V první půli branky ještě nepadali, ale hned z kraje té druhé poslal hosty do vedení Jan Solový a stejný muž poté také upravil skóre na konečných 2:0. Studánka tak po odplatě za minulou porážku může slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Já bych to zhodnotil tak, že to byl oboustranně hodně slabý výkon, který rozhodně neodpovídal okresnímu přeboru. Černošín byl akorát lepší v tom, že si vytvořil více gólových šancí a dvě z nich proměnil. My měli pouze jednu a tu soupeřův brankář zlikvidoval. Ale jak říkám, byl to oboustranně špatný fotbal a myslím, že soupeř nebyl dobrý, ale jen my jsme byli horší.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Jeli jsme si sem pro jeden bod a nakonec máme tři, což je pozitivní. Kluci utkání odmakali a předvedli dobrý fotbal. Soupeř nejspíš očekával snadný zápas, poté, co nás posledně porazil na našem hřišti, ale vůbec mu to nevyšlo. Až ke konci se to vyrovnalo, ale to nám už spíše docházeli síly. I tak ale bereme body my.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - L. Novák [-] , O. Janovec [-] , L. Klas [-] , L. Honzík [-] - J. Černý [-] , P. Kotva [-] , J. Hubálek [-] , M. Ruda [-] - R. Černý [-] , M. Bureš [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] , J. Slivoně [-] - K. Skoumal [-] , J. Solový [-] , R. Jabůrek [-] , T. Vondraš [-] - T. Klepsa [-] , J. Panuška [-]

ŽK: 55. R. Havel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.