0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá zaskočila Konstantinovy Lázně na jejich půdě a postupuje tabulkou právě na úkor Sokolu


Branky


36. F. Peklo , 51. T. Tonka , 63. T. Tonka
0

Jedno z nejzajímavějších utkání kola mělo být velmi vyrovnané, ale většina fanoušků sázela na těsné vítězství Konstantinových Lázní, které měli těžit i z výhody domácího prostředí. Domácí si sice vytvářili velké množství šancí, ale doplatili na mizernou produktivitu a darovali disciplinovanému soupeři, který klidně vyčkával na chyby, výhru a svou dosavadní pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak se předpokládalo už od prvních minut byl zápas poměrně vyrovnaný. Planá se zaměřila spíše klidnou hru a snažila se vyčkat na soupeřovy chyby. Tempo určovali spíše domácí, kteří si také vytvořili velké množství šancí, které však nedokázali proměnit a na to doplatili. Planá svou úlohu plnila perfektně a odměny se jí dostalo už v první půli, když svou šanci proměnil Filip Peklo. Stejný obraz hry diváky bavil i ve druhé polovině utkání. Dokonce i branky padaly stále na stejnou stranu. Další rány do sítě domácích přidal ještě Tomáš Tonka. Planá si tak po cenném skalpu favorita odváží z lázeňského města důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): S tímto výsledkem spokojeni rozhodně nejsme. Protože jsme prohráli tříbrankovým rozdílem, i přes to, že jsme měli dobré šance. Dokázali jsme si vytvořit ohromné příležitosti, které nevyužíváme, nebo často ztrácíme balón kolem šestnáctky soupeře po vlastních hrubkách. Místo abychom zkusili vystřelit, tak zbytečně ztrácíme snadné míče a nedaří se nám pak ani v koncovce. My jsme udělali tři chyby a soupeř je stoprocentně využil. Do dalších utkání musíme tu ofenzivní hru rozhodně vylepšit, abychom zbytečně nepřicházeli o body.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Jsem vděčný za to, že jsme se tak nějak semkli dohromady a po té prohře ve Studánce jsme se nesesypali. Dokázali jsme i sami sobě, že na to prostě máme. Vyhráli jsme v Konstantinových Lázních, kde to od nás asi nikdo nečekal, a to navíc bez inkasování. Myslím, že tenhle výsledek nám pomůže i do dalších utkání a nabudí nás k lepším výkonům.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - F. Vacata [-] , J. Nevařil [-] , P. Rašín [-] , P. Hampapa [-] - A. Kolář [-] , P. Hospodářský [-] , K. Seknička ml. [-] (46. J. Sak [-] ) , M. Pohlot [-] , K. Praizler [-] - J. Sak [-] (30. J. Jelen [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - V. Lafata [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , F. Šatra [-] - D. Sovka [-] , L. Švejda [-] , T. Tonka [-] , P. Brožíček [-] - F. Peklo [-] , J. Pešta [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.