1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si poradila venku s Kšicemi


Branky


50. K. Dýdek - 16. J. Kertys , 25. K. Pták , 38. M. Jedlička , 71. K. Pták
0

Kšice měli obrocskou výhodu domácího prostředí. Oni sami své malé a hrbolaté hřiště dobře znají a jsou na něm velmi silní. Toho sevšak Stráž nezalekla a nakonec nepřipustila ani nijak zvlášť vyrovnané utkání, když si se soupeřem poradila 4:1 a posunula se v tabulce na třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli od počátku jasnou převahu. Byli rychlejší a aktivnější, drželi balón a byli důrazní. Dirigovali tempo hry a svou dominanci potvrzovali i střelecky. V první půli se dokázali prosadit hned třikrát a o utkání bylo prakticky rozhodnuto. Soupeř dokázal z kraje druhé půle ještě snížit, ale to už mu nebylo nic platné a poté, co hosté upravili na konečných 1:4, byla mizérie Kšic podtržena. V utkání dvou Sokolů tak berou tři body hráči Stráže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Určitě jsme chtěli vyhrát, nebo alespoň bodovat. To se nám nepovedlo a proto nemůžeme být spokojeni. Soupeř byl rychlejší, lepší a aktivnější. V první půli jsme hráli katastrofálně. Ve druhé jsme se trochu zvedli a snížili, ale poté už jsme opět ztráceli. V našem podání to rozhodně nebylo dobré uktání.

TJ SOKOL Stráž z.s.
Aleš Rada (Sokol Stráž): My jsme s tímto výsledkem rozhodně spokojeni. Ve Kšicích jsme si splnili povinnost. Plnili jsme to, co jsme si řekli a odvedli dobrou práci. Doufejme, že se nám takto bude dařit i nadále a toto vítězství nás jen nabudí.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Kasal [-] , L. Kudlík [-] , P. Janout [-] , J. Havránek [-] - J. Šetlík [-] , M. Volf [-] , M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] - I. Šetlík [-] , K. Dýdek [-]

TJ SOKOL Stráž z.s.
J. Tajstra [-] - M. Andrle [-] , J. Klinka [-] , F. Veselý [-] , V. Svoboda [-] - V. Borys [-] , J. Kertys [-] , L. Koubek [-] , O. Pták [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-]

ŽK: 68. M. Šetlík , 72. L. Kudlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.