Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov mohl Kladruby přeskočit, namísto toho na domácím hřišti obdržel krutý výprask


0

Souboje o pozici jsou většinou velmi vyrovnané, zajímavé a emotivní. To však neplatilo v utkání dvanáctého s jedenáctým, tedy Baníku Zadní Chodov a TJ Kladruby. Je sice už dlouhodobě známo, že Baník má štíhlý kádr a nevydařenou sezónu spíše dohrává, a to, na nepříliš vysoké úrovni. Kladruby si zase stále hrají to své a zaslouženě se pohybují okoklo desátého místa. Chdov mohl v utkání chytit druhý dech, mohl si se seoupeřem vyměnit pozice v tabulce azvednout si sebevědomí. Mohl také využít domácího prostředí, ale nic z toho se mu zkrátka nevyvedl. Nedal žádnou branku a Kladruby zvítězili 8:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaldruby měly od počátku více ze hry a dařilo se jim nezvykle i s balónem. Byly aktivnější a hru měli pod kontrolou. Své tempo si perfektně rozvrhyi a Baník pomalu odřezávaly ze hry. Nakonec to byly ony, kdo si přijel do Zadního Chodova zvednout sebevědomí. Ještě do konce první půle nasázely soupeři do jeho sítě čtyři branky. Dařilo se jim navíc i v defenzivě, Baník k ničemu nepustily a ani jednou neinkasovaly. Obraz hry se poté neměnil ani ve druhé půli a i ve výsledku byl nakonec úplně stejný. Kladruby přidaly další čtyři branky a odvážejí si z Chodova pěkné a vysoké vítězství 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Přišlo nám málo lidí, máme hodně zraněných a kluků, kteří jsou v práci. My už musíme sezónu akorát dohrát s tím, co máme a nějak se s tím poprat.




Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - R. Mazanec [-] , M. Founě [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] - E. Pikl [-] , R. Földési [-] , J. Květoň [-] , L. Květoň [-] - D. Martínek [-] , J. Fidler st. [-]

TJ Kladruby
J. Šimek [-] - L. Kotlár [-] , M. Havránek [-] - R. Duspiva [-] , T. Kotlár [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.