3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 15:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty se oklepaly z minulého týdne a mají na svém kontě další cenný skalp


Branky


0

Sokolu Trpísty už opět přestávali pomalu všichni věřit. V páteční dohrávce v minulém týdnu totiž ukončil Lom jeho sérii bez prohry na jaře a poté nedokázal porazit ani Lázně. A spydly tak opět do sestupového pásma. Už všichni přestávali věřit, že se Trpísty dokážou zase rychle vráti a na svou šňůru, obzvláště, když je v následujícím utkání čeká skvělá Halže. Trpísty to ale dokázaly, Čechii porazili 3:2 a ukázaly, že jejich předchozí vítězství nebyla žádnou náhodou. Sestupu však stále neunikají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a odehrával se především ve středu hřiště. Šancí bylo na obou stranách málo. První gól utkání padl ve 34. minutě po chybě domácích na polovině hřiště, kdy útočník hostů dostal ideální pas za domácího obránce a střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Do konce poločasu se obraz hry obou týmů nezměnil a tak poločas skončil vedením hostů.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a už v 50. minutě využil nedůrazného bránění hostů Martin Hyťha a přesnou střelou k levé tyči srovnal průběžný stav na 1:1. Po dalších deseti minutách hry šli domácí do vedení. Stoper Kubašta poslal po výkopu od brány míč přesně do skvělé pozice pro Jakuba Wintrleho a ten se nemýlil. Oba hráči si tak zopakovali úplně stejnou akci, která se jim podařila v utkání s Lesnou. V 75. minutě se stala poněkud nepříjemná událost u brány domácích. Brankář Jakub Marcell se při chytání míče nešťastně srazil hlavou s útočníkem hostů a oba aktéři odnesli střet s rozseknutou hlavou. Zatímco však brankař domácích utkání dohrál, útočník hostů byl nucen z utkání odstoupit. A protože hosté přijeli pouze s jedenácti hráči, museli utkání dohrát v deseti lidech. Této výhody využil v 80. minutě domácí tým a Jakub Wintrle upravil skóre na 3:1 pro domácí. Po tomto gólu domácí trochu polevili a hosté ještě v 87. minutě upravili výsledek zápasu na konečných 3:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): V prvním poločase jsme na můj vkus dělali příliš mnoho chyb. V druhém poločase se však naše hra zpřesnila a také to hned bylo vidět na změně skóre utkání. I když dle mého názoru hosté nepřijeli s nejsilnější sestavou, byli nepříjemným soupeřem. Naše vítězství bylo však zcela zasloužené.




Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , J. Sláma [-] , R. Táborek [-] , M. Hyťha [-] - R. Šedivý [-] , J. Dvořák [-] , P. Braha [-] , P. Roman [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.