8:2
(7:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas skončil remízou 1:1, Halže přesto zvítězila o šest branek


Branky


0

Utkání mezi Halží a Kladruby v jedenadvacátém kole tachovské třet třídy mělo od úvodních minut jasného favorita a ten si, i přes remízu ve druhé půli, pohodlně došel pro vítězství. Tím šťastnějším byla nakonec domácí Čechie, která nasázel do kladrubské sítě během první půle sedm branek a nebylo, co řešit. Se třemi body si tak upevnila své třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už brzy se dostala Halže do vedení, ale Kladruby rychle vyrovnaly zásluhou Tomáše Kotlára. Poté ale Hlaže roztrhla pytel s gólovou smrští a Kladrubští nestíhali lovit ze své sítě míče. Halže hrála ve vysokém tempu a defenzivu soupeře doslova rozcupovala, když po inkasované brance nelenila a do konce půle přidala, jen tak mimochodem, jako by se nechumelilo, dalších šest branek. Za stavu 7:1 už pak nebylo oč hrát. 

 

Jak jsem již říkal. Ve druhé půli už nebyl oč hrát a proto se spíše jen zbytek utkání odchodil, aby oba celky pošetřily své sly do dalších utkání. A během toho se podařilo Kladrubům ještě snížit, když se prosadil René Duspiva. Ale aby si Halže nekazila skóre v tabulce, ještě jednou zabrala a v závěru upravila na konečných 8:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Neměli jsme opět obranu. Dostali jsme rychlé góly a bylo po utkání.



Sestavy



TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - R. Kaiser [-] , P. Kadlec [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] - T. Kasl [-] , P. Kotlár [-] , L. Kotlár [-] , J. Havránek [-] - R. Duspiva [-] , T. Kotlár [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.