Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice zaskočily lídra tabulky, v první půli ho přehrávaly a dokonce vedly, Lom se ale probral včas a utkání stačil otočit


Branky


0

Utkání Kšic a Lomu na jaře změnilo z technických důvodů pořadatele, a proto se utkání hrálo na hřišti lídra tabulky, Sokolu Lom. Kšice ale vyrukovaly na soupeře s ofenzivním nasazením, jako by hrály doma, na svém malém, hrbolatém hřišťi. Doma zatím neporažený Lom tím parádně zaskočili a po první půli dokonce vedli, poté ale nastoupil pravý zkušný Lom, který si nakonec došel pro své tři body. Pro diváka to mohlo být asi nejpohlednější utkání kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice hrály velice pohledný, rychlý a kombinační fotbal a soupeře nečekaně přehrávaly. Vytvořily si velké množství šancí a rozhodně se nedalo říct, že by se vzdaly předem, jako většina týmů, které do Lomu dorazí. I tak brzy inkasovali, když se do balónu správně trefil Petr Petráška. Lom poté i přes aktivitu Kšic dlouho držel vedení, ale v pětatřicáté minutě se odstartovala menší kanonáda kšických náhradníků. Do utkání sotva naskočil, a už Flak vyrovnával. A neuběhly ani další dvě minuty a trefil se i Pařízek. Tento jednobrankový náskok už hosům zaslouženě vydržel až do konce úvodní půle.


Lom čekala o přestávce velká debata, při které se Lom přestal vznášet a sedl si zpět na zem, když správně přijal fakt, že nelze pokaždé vyhrávat o sedm gólů. A ve druhé půli dokázal všem, jak silný tým Lom letos má, a to, jak po fotbalové, nebo fyzické stránce, ale také po té psychycké. Domácí se zkrátka dokázali semknout a předvedli výkon hodný lídra. Střelecky se nejprve střelou z dálky prosadil Samek a vítěznou branku na 3:2 poté přidal Karas. Toto vítězství pro Lom musí být velmi cenným, po dlouhé době poznal, že se utkání nevyhrávají sami a musle hrát aktivně do poslední chvíle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já bych především ocenil výkon hostů, protože je to první mančaft, který do Lomu nepřijel bránit. A na to, že nepřijeli jejich kluci z A-mužstva, tak klobouk dolů před jejich výkonem. V první půli byli lepší a zaslouženě ji vyhráli. Zkrátka chtěli hrát fotbal a také ho hráli. A tím nás velmi zaskočili, ale ve druhé půli jsme si sedli na zadek, řekli jsme si, že nemžeme každému dávat sedm gólů a začali jsme makat. A ve druhé půli už jsme je jasně přehrávali. Ale soupeř byl vůbec prvním, který měl na to, urvat u nás body.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Sehráli jsme s prvním týmem tabulky vyrovnané utkání, hráli jsme pohledný fotbal. Škoda, že jsme inkasovali z penalty gól, tomuto utkání by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - J. Janout [-] , V. Berta [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] - N. Škornička [-] , P. Jankov [-] , P. Kaprhál [-] , P. Kasl [-] - P. Šnebergr [-] , D. Bednář [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Hanus [-] , J. Pich [-] , M. Kraus [-] , S. Samek [-] - M. Němec [-] , A. Karas [-] , M. Pich [-] , M. Selzer [-] - J. Sedláček [-] , L. Mareš [-]

Místo: Lom u Tachova (změna).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.