3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice se s Plnou dělily o body, více jich mají po penaltách domácí


Branky


0

V utkání Kšic s Plnou favorit nebyl. Jediné, co všichni vědí je to, že Kšice dokážou často svého domácího prostředí perfektně využít. Avšak tentokrát to tak nevypadalo. Hosté začali skvěle a brzy vedli 2:0. Poté ale Kšice přeřadily na vyšší level a soupeře přehrávaly. Ještě do poločasu se jim podařilo snížit a ve druhé půli i vyrovnat. Úplně otočit zápas, dokáazali však až po nepínavých penaltách, keré jim zajistili namísto vytoužených tří bodů, pouze dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice utkání nezačaly vůbec dobře.Během patnácti minut prohrávaly, po zásluze Švacberka a Kapolky 0:2. Poté však hosté neproměnili penaltu, což je srazilo do kolen. V následujících minutách Kšičtí hru vyrovnali a začali si vytvářet šance. A už v šestadvacáté minutě snížili na 1:2 .

 

A ve druhém poločase, asi po deseti minutách od úvodního hvizdu sudího, hru srovnali gólem na 2:2. Více branek už však, i přes některé šance,ani jeden tým přidat nedokázal. Tento stav už zůstal az do konce utkaní a rozhodnout musely až penalty.

 

A to byl, jak se říká, pořádný nervák. Stejně jako domácí, tak i hosté bezostyšně proměňovali jeden pokus za druhým. Obě mužstva předvedla výbornou kopací techniku a po pěti pokusech na obou stranách diváci neviděli na žádné straně chybný pokus. Až v šesté sérii se našel jeden hráč, v dresu Plané, kterému se to nepodařilo, Kšickému však ano a dva body tedy zůstávají po jeho střele v Kšicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme nehráli dobře, zkazili jsme spoustu balónu. Ale i tak jsme rádi za dnešní výhru.




Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - V. Berta [-] , P. Kaprhál [-] , N. Škornička [-] , P. Kasal [-] - P. Jankov [-] , D. Bednář [-] , L. Dýdek [-] , P. Šnebergr [-] - J. Pařízek [-] , P. Janout [-]

FK Planá B
M. Růžička [-] - P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , Z. Häusler [-] , P. Hlinčík [-] - V. Popelka [-] , R. Pánek [-] , V. Kapolka [-] , D. Kristín [-] - T. Mikač [-] , R. Švarcbek [-]

ŽK: 26. K. Rozhoň , 48. V. Kapolka , 52. R. Pánek , 75. P. Hlinčík , 79. T. Mikač . ČK: 61. V. Kapolka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.