5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládlo rozjeté Sedliště


Branky


20. P. Fojtíček , 28. M. Vokurka , 68. P. Fojtíček , 75. V. Mergl (vl.) , 88. L. Buben - 75. V. Zušťák
0

Souboj druhého a čtvrtého v tabulce průběžného pořadí. Takto se dal chrakterizovat asi nejatraktivnější zápas sedmnáctého kola. Zatímco Újezd má ještě dost reálná zálusk na třetí místo, domácí a favorizované Sedliště bojuje na dálku o postup s Lomem, který na něj má zatím jednobodový náskok. Rozjeté Sedliště nic nepodcenilo, žádné překvapení nedopustilo a své tři body si na svém hřišti poměrně snadno uhájilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Sparta byla Sedlišti v první půli vyrovnaným soupeřem. Sedliště naopak zaujalo taktiku zkušeného týmu a vyčkávalo na svou příležitost. Nikam se příliš nehnalo, ale nedá se ani říci, že by pouze betonovali. Zkrátka zvolili něco mezi tím defenzivní a ofenzivní taktikou. Sparta si dokázala vytvářet velké množství šancí a místy favorita i přehrávala, ale nejen že své šance nedokázala zužitkovat, ale navíc z následných protiútoků často inkasovala. A po dvou obdržených brankách v první půli se ji do té druhé nenastupovalo zrovna lehce.

 

Újezd ve druhé polovině působil velmi odevzdaně a do hry už se vrátit nedokázal. Navíc si nechal od domácích do vlastní branky nasázet ještě tři branky a domů museli odjíždět s prázdnou. Jedno pozitivum by se však ne celém utkání pro Újezd našlo, a to, že dokázal ve druhé polovině utkání vstřelit, alespoň jednu, takzvanou čestnou branku. Obránce hostů Ondřej Bučan se později ke druhé půli vyjádřil pouze jednou větou: "Tu jsem jen odchodili.".



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): My jsme samozřejmě spokojeni. Získali jsme body a splnili si tak svou povinnost. Navíc jsme jim vrátili předchozí porážku, kdy jsme u nich na hřišti hráli na terénu totálně pokrytém vodou, kde se téměř nedalo hrát. Takže hlavně jsme se na tuto odvetu skutečně těšili. První půle byla řekl bych vyrovnaná, druhou oni odehráli trochu odevzdaně a my jsme si vítězství pojistili ještě třemi góly. Takže určitě spokojenost. Jediné, co nás mrzí, je ta inkasovaná branka z penalty, která se podle mě vůbec neměla pískat, ale teď už s tím nic neuděláme.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dnes se mi utkání hodnotí opravdu špatně. Myslím, že jsme hráli opravdu špatně jak takticky, tak fotbalově a právě proto jsme prohráli tak výrazným rozdílem. Více k tomu nemám co říct, dnes jsme si body nezasloužili, ale musíme se z toho oklepat a jít dál.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Hrubý [-] , J. Marek [-] , M. Vokurka [-] , O. Rožumberg [-] - M. Patočka [-] , L. Buben [-] , V. Pešek [-] , M. Pažountka [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] , O. Bučan st. [-] , V. Mergl [-] , P. Pavlík [-] - P. Chejnovský [-] , V. Zušťák [-] , F. Větrovský [-] , J. Horváth [-] - M. Stoklasa [-] , R. Chrastina [-]

ŽK: 24. V. Zušťák , 57. P. Chejnovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.