6:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov nedal oslabenému Částkovu nejmenší šanci


Branky


0

Celek Hraničáře Částkov B dorazil do Zadního Chodova pouze s deseti hráči a favorizovnému Baníku tak jeho cestu za třemi body ještě usnadnil. Ten své skvělé příležitosti dokázal využít naprosot perfektně a poslední celek tabulky porazil pětibrankovým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půl hodina utkání patřila jednoznačně Chodovu, který nehodlal nechat nic náhodě. Během chvíle dostali do sítě soupeře hned tři, ze svých pokusů a bylo v podstatě rozhodnuto. Poté se hra Baníku výrezně změnila. Domácí celek razantním způsobem polevit a Částkov dokázal snížit. V závěru první půle však hosté dokázali přidat ještě jeden zásah a do šaten mohli odcházet v psychické pohodě. 

 

Ve druhém poločase navázali týmy na hru za závěru toho předchozího. Diváci viděli spíše souboje o balón ve středu hřiště, ale i několik rychlých akcí. Oba celky měli několik dobrých příležitostí, ale míč už padla do sítě pouze na jedné straně. Baník přidal ještě dva zásahy a snadno tak získal tři důležité body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): S výkonem hráčů jsem spokojen určitě. Přijeli jsme pouze v deseti a podařilo se nám vstřelit i jednu branku, což je na naše možnosti rozhodně dobré. A jinak s výsledkem samozřejmě spokojeni nejsme. Opět nás minul bodový zisk a trápíme se na dně tabulky. Nedá se však nic dělat, my teď musíme jen bojovat a doufat v lepší časy.



Sestavy



TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - L. Lebeda [-] , D. Plincelner [-] , D. Belliak [-] - J. Benniak [-] , R. Hrabovský [-] , D. Burda [-] , P. Lebeda [-] - M. Špaček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.