2:8
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice ovládly Všeruby!!


0

A to se přitom ani nemuseli moc namáhat. Osmi góly zdecimovali dalšího soupeře. Tentokrát to schytaly Všeruby

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasně to vypadalo už od úvodních minut

Když v 6. minutě svítilo skóre 0:2, bylo jasné, že Kralovice nepřijely prohrát. Nýbrž "urvat" další body, které by jim výrazně pomohly! Stačí, aby Žihle jednou zaváhaly a Sokol se může stát mistrem IV.B třídy!

Ke 14-cté výhře to v 1. poločase opravdu slibně, hosté doslova vlítli na hřiště jako draci a začali hned od první minuty. Perfektní výkon zálohy ukazoval, že na krásné kombinace si rozhodně nemusíte kupovat lístky za desetitíce. Kvalitní a zároveň pěkný fotbal můžete sledovat i za 20 Kč a užijete si ho až až..

Jen škoda, že hezčí fotbal předváděli hosté - fanoušci, ale i hráči Všerub byli bohužel hodně frustrovaní hrou hostujícího celku.

Dílo dokonáno jest!

Stejně jako v 1. poločase, i v tomto ukázali hosté, v čem spočívá krása fotbalu. Tentokrát se domácí začali bránit zuby a nehty a dokonce dokázali svým přesným odkopem založit protiútok, ze kterého se útočníci již nemýlili. Ale to radost hostům nezkazilo a zakousli se ještě blíže do pokutového území domácích. Postupně dokázali nasázet ještě 4 branky a v pohodě a v klidu dokonali svoje dílo. 

Další jasná výhra pro Kralovice. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.