2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová podlehla podobně jako Mladotice


0

Téměř stejný scénář se opakoval i v dalším zápase 18. kola. Trnová se také dostala do vedení, ovšem nedokázala výsledek udržet a přišla tak o velmi cenné 3 body..

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Je to škoda, hráli jsme dobře, ale nedokázali jsme se prosadit vepředu a dozadu nám nezbývalo tolik sil.." Určitě poznáte, že se jedná o slova hráčů domácího Sokolu Trnová. Domácí byli lepší, vedli si lépe jak v prvním, tak dokonce i ve druhém poločase, ale ani to nezajistilo domácím výhru.

Pěkná hra dopředu, špatná dozadu..

Skvělé presování, napadání obránců. Po ztrátě míče se domácí snažili o jeho navrácení a v hojném počtu se potom snažili dorazit míč do brány. Povedlo se jim to jednou. Hosté se po ojedinělé šanci trefili a nevypadalo to z jejich strany na nějaký převratný (a hlavně obratný) zápas a výkon, jenže po sléze dokázali vstřelit ještě jeden gól do šatny a vedli tak po první polovině 1:2.

Opak byl ale pravdou..

Ve 2. poločase se ale hosté výrazně probudili a začali na hřišti jezdit jako utržení ze řetězu. A mělo to své ovoce! Kozojedy věděly, že pokud vyhrají, dotáhnout se právě na domácí Sokol Trnovou, ovšem museli si dávat pozor na Hadačku, která zase dotahovala je. S chladnou hlavou nastoupili do druhého poločasu a dokázali znovu skórovat. Čekalo se dlouhých 15 minut na další gól, který tentokrát domácí povzbudilo, jenže tou dobou (2:3) ještě nevěděli, co je čeká. Hosté proměnili ještě 2 jasné šance a s přehledem zápas vyhráli. 

 

TJ Sokol Trnová "B" - TJ Sokol Kozojedy, podobně jako Mladotice a Všeruby - 2:5



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.