7:6p.
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

12 branek nestačilo k určení vítěze!


0

Asi nejezajímavější střet problěhl mezi Heřmanovou Hutí a Sokolem Pňovany. Oba týmy prokázaly neskutečné nasazení a hlavně po dlouhé době si zastřílely!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obyčejného diváka by zápas posledního s devátým týmem tabulky asi moc nenadchl, ovšem fanoušci, kteří se přišli podívat na tento "špíl" rozhodně neprohloupili! Celkově 12 branek padlo v tomto zápase - oba týmy po 6 gólech!

 

Že to ze začátku vůbec nevypadalo..

Celkem nevinně započal zápas, Pňovany se dostávaly do lepších šancí, ze kterých ale vyprodukovaly pouze rohové kopy. Ve většině případů ani to ne. Heřmanova Huť se snažila také o nějaké větší akce, ovšem většinou končily dříve než začaly. První gól padl přibližně v půlce prvního poločasu. Do vedení se podle očekávání dostaly Pňovany. A šli dokonce i do dvougolóvého vedení. Později se trefili také domácí a bylo sníženo a následně i vyrovnáno na 2:2. Do kabin se nakonec šlo za stavu 3:3, kdy se ve 44 a 45. minutě prosadili jak hosté, tak i domácí.

Poločas 3:3

Vyrovnané to bylo asi až moc!

Neuvěřitelný druhý poločas začal hned od začátku velmi rychle! . Domácí dokázali vstřelit čtvrtou branku a stav byl rázem 4:3!  A najednou obratem vyrovnávací gól na 4:4 pro Pňovany, ani se domácí nestačili dostat z euforie! Jenže netrvalo dlouho a Pňovany zasadily tvrdou ránu. Pátý gól do sítě Heřmanovi Hutě a domácí zase trochu ztráceli naděje. Ale dokázali se vyhrabat ze všech stupňů zklamání a do 10 minut vyrovanali - 5:5! Opravdu neuvěřitelný zápas. Do konce zbývalo asi 15 minut a v tu ránu se do čela dostali domácí - 6:5! 

Jenže Pňovany nechtěly za žádnou cenu prohrát a 5 minut před koncem vyrovanaly a 2 minuty před koncem daly gól na 6:6!

Neskutečné utkání plné zvratů nakonec vyvrcholilo až v pokutové kopy.

 

TJ Heřmanova Huť - TJ Sokol Pňovany (6:6)

 

Penalty ovládly domácí!

Heřmanova Huť proměnila 3 pokutové kopy a na druhé straně Pňovany ani jednu. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.