Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov si doma poradil s Křelovicemi


Branky


0

Duel týmu ze středu tabulky vyzněl lépe pro domácí, kteří tak stáhli náskok na svého soupeře na pouhé tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali samotné utkání dobře, byli aktivnější a dostali se i do vedení. Vladimír Komárek totiž natáhl z volného přímého kopu a ze zhruba pětadvaceti metrů poslal míč do horního růžku. Jenže domácí přispěchali s bleskovou odpovědí. Petr Královec se prosadil po úspěšné hlavičce a uzavřel výčet prvního poločasu. V jeho závěru se ještě hostům zranil stoper Blažek, který musel střídat. 

 

Druhý poločas již patřil zcela domácím. Dvakrát se prosadil hrající gólman Jiří Kubínek, své si přisadil i Martin Kanát a Tomáš Petrů. Bezvěrovu se dařila kombinační hra, ze které padly všechny čtyři branky. Domácí tak nakonec mohli oslavit cenné vítězství, hvězdou byl i Jakub Macho, který nastoupil od začátku jako brankář, přestože je obránce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Eva Sýkorová: „Máme radost. Byl to pohodový zápas, zadařilo se nám.“

TJ Jiskra Křelovice
Milan Zeman: „První poločas jsme byli lepší, zaslouženě vedli, jenže se nám zranil stoper a poté to již s námi šlo z kopce.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Macho [-] - J. Voith [-] , M. Metlický [-] , M. Kanát [-] , J. Petrů [-] - P. Šulc [-] (37. P. Bubník [-] ) , T. Petrů [-] , J. Šulc [-] , J. Kubínek [-] (84. M. Karták [-] ) - P. Královec [-] , V. Hlavatý [-]

TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] - M. Blažek [-] (80. P. Rabada [-] ) , T. Blažek [-] (42. M. Košan [-] ) , J. Gruber [-] , M. Zeman [-] - V. Tyr [-] , J. Zeman [-] , V. Komárek [-] , P. Vacín [-] - L. Kyprý [-] , L. Strnad [-] (72. M. Nechutný [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.