3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza porazila Nekmíř


Branky


35. J. Rýdl , 55. J. Juha , 63. J. Rýdl
0

Horní Bříza utla šňůru výher Nekmíře. Nekmíř si na soupeře věřila, ale povzbuzenou Horní Břízu z minulého kola, kdy si s chutí zastřílela, porazit nedovedla. Poté co v 80. minutě kapitán hostů, záložník Ramadan Eiag, dostal červenou kartu dohrávala Nekmíř v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle začala rychlým vstupem hostů do zápasu. Domácí měli problémy s jejich rychlým přechodem do útoku, ale branka z tohoto tlaku nepadla. Po 15. minutě se hra vyrovnala. Domácí se dostali do několika šancí, ale nedovedli z nich nic vytěžit. To se jim povedlo až ve 35. minutě kdy otevřel skóre zápasu domácí útočník Jaroslav Rýdl. V první půli ve 30. minutě domácí pouze střídali. Útočník Radek Končal se loučil se zápasem a místo něho nastoupil na hřiště Jíří Juha. Více jsme toho v první půli vidět nemohli a za stavu 1:0 se hráči rozešli do šaten.

 

 

Ve druhé půli se hosté pokoušeli vyrovnat. Dostali se do ideální šance ale domácí gólman Lukáš Šimandl vytáhl výborný zákrok a udržel stav 1:0. V 55. minutě Jiří Juha ukázal, že umí výborně vystřelit a nedal hostujícímu gólmanovi šanci a navýšil stav na 2:0. Zaskočené hosty ještě více překvapil opět Jaroslav Rýdl, který v 63. minutě navýšil vedení domácích na 3:0. Hosté se zpět do zápasu dostávali velice pomalu. V 80. minutě hostující kapitán Ramadan Eiag po připomínkách ke svě žluté kartě, kterou obdržel za spáchaný faul, dostal druhou žlutou a následně červenou. Hosté v deseti mužích se už nedovedli vzchopit a zápas skončil výhrou domácích 3:0. Hosté prohráli především kvůli špatné produktivitě a vyloučení v samotném závěru.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Václav Tůma: Více méně se hrál vyrovnaný zápas do té chvíle, kdy hostující kapitán byl vyloučen.

TJ Nekmíř
Pavel Čejka: Soupeř vyhrál zaslouženě. Dělali jsme chyby a soupeř nás potrestal, nicméně jsme sehráli vyrovnaný zápas.



Sestavy


SK Horní Bříza B
L. Šimandl [-] - M. Sudík [-] , M. Vrla [-] , M. Zavadil [-] - V. Zavadil [-] , K. Příhoda [-] , O. Hano [-] (65. L. Pech [-] ) , V. Němeček [-] (46. R. Novotný [-] ) - M. Obořil [-] , R. Končal [-] (30. J. Juha [-] ) , J. Rýdl [-]

TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - S. Brabec [-] , V. Šoul [-] , P. Homola [-] , R. Hansal [-] - R. Albl [-] , J. Todt [-] , P. Sova st. [-] , E. Ramadan [-] , T. Broschardt [-] - R. Kubasta [-]

ČK: 80. E. Ramadan .
Místo: Horní Bříza. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.