3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekmíř potvrdila jarní formu a dalším vítězstvím nad Pernarcem se vyšvihla na 11. místo mimo sestupové pozice


Branky


0

Nekmíř opět uspěla ve svém záchranářském jarním boji a doma získala 3 body. Potvrzuje svojí jarní formu, kdy bez jediné porážky pouze vítězí. Naopak Pernarec vystřídal Nekmíř na 13. místě a nabral sestupový kurz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velice vyrovnaný, ale pro diváka ne příliš atraktivní. Co vypadalo jako neatraktivní zápas, byly jen taktické hry domácích, kteří chtěli unavit soupeře a využít své fyzické převahy podpořené střídáním v rozmezí 40. a 50. minuty. Pro Nekmíř ale zápas nezačal přímo ideálně. Už v 8. minutě se hosté ujmuli vedení 0:1. Proti tomuto stavu byl domácí záložník Richard Kubasta, který po rohu v 10. minutě utkání hlavou překonal hostujícího gólmana a bleskově srovnal stav na 1:1. Domácím se v první půli podařilo vyčerpat soupeře a první část jejich plánu jim vyšla do puntíku přesně. Vše navíc podpořené hrou bez faulů a obdržených karet. Víc branek v první půli nepadlo a za smírného stavu 1:1 se hráči rozešli do šaten. 

 

 

Druhý poločas jasně ovládli domácí. Jejich hráči si dovedli udržet pohyb a takřka celé druhé dějství se hrálo pouze na půlce hostů. Po krátké narážečce Petr Gruber v 46. minutě bez váhání proměnil svojí první šanci zápasu a poslal domácí do vedení 2:1. Po vstřelné brance domácí ještě více sevřeli hráče Pernarce a tlačili co to jen šlo. Domácí se ale opět dovedli prosadit až v 75. minutě, kdy Sova výborně našel útočníka Martina Kohouta. Ten svůj únik po levé straně a překonání dvou hostujících obránců proměnil v gólovou přihrávku napříč celým vápnem pro záložníka Tomáše Broscharda, který placírou uklidil míč pod břevno a navýšil vedení domácích na 3:1. Po jistícím gólu domácí zklidnili hru a skóre se již něměnilo. Nekmíř se osvobodila mimo sestupové pozice a bude ještě zajímavé sledovat tento na jaře rozjetý stroj, kterému téměř nic nechybí. Naopak Pernarec má na čem do příštího týdne zapracovat, pokud se chce dostat pryč ze 13. místa.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Pavel Čejka: První poločas byl nekoukatelný, ale povedlo se nám hosty vyčerpat, což bylo součástí naší taktiky. Máme hodně dobrou jarní formu a opět jsme jí potvrdili, za což jsem rád.




Sestavy


TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - S. Brabec [-] , V. Šoul [-] (45. P. Gruber [-] ) , P. Homola [-] , T. Urbánek [-] - T. Broschardt [-] , E. Ramadan [-] (50. P. Sova ml. [-] ) , P. Sova st. [-] , J. Todt [-] - R. Albl [-] (46. J. Urbánek [-] ) , R. Kubasta [-] (46. M. Kohout [-] )


Místo: Nekmíř. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.