4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč porazila oslabené Nýřany


Branky


0

Oslabené Nýřany podlehly domácí Dobříči v poměřu 4:2. Bojovný výkon hostů na body nestačil. Čtyři zranění hráči komplikují situaci Nýřan, které bez chybějících opor podlehly desátému celku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal, čemuž odpovídá poločasový výsledek. Oslabení hosté vzdorovali domácím. Domácí se ve 38. minutě ujali vedení o gól, ale hostující záložník Roman Stauber dovedl ve 42. minutě rychle vyrovnat. Za smírného stavu 1:1 se hráči rozešli do šaten.

 

 

V 58. minutě se domácí opět ujali vedení. V 62. minutě domácí tým obdržel červenou kartu a zdramatizoval vývoj utkání. Hosté se pokoušeli využít početní výhody a otevřeli hru. V 81. minutě domácí přehráli hosty v obraně a navýšili náskok o dvě branky na 3:1. Otevřená hra se hostům přeci jen vyplatila a zásluhou hostujícího útočníka Kalibana snížili na 3:2. Trápení hostů v koncovce, kteří nedokázali proměnit své šance, využili domácí a v 86. minutě zvýšili svůj náskok na konečních 4:2. Dalším gólem zlomení hosté se na víc nezmohli a už se nedovedli prosadit.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Roman Štauber: Chybí nám 4 zraněné opory, ale i přes to jsme podali dobrý výkon a můžeme být spokojeni. Škoda ale takové prohry. Ten 1 bod bychom si zasloužili.



Sestavy



TJ Nýřany B
T. Michálek [-] , P. Královec [-] , O. Stehlík [-] , E. Říha [-] - J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , D. Šerý [-] , R. Stauber [-] - M. Kalibán [-] , R. Šteffel [-]

Místo: Dobříč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.