1:1
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno ubránilo remízu, na penalty zvítězil Holoubkov.


Branky


0

Skomelnu se v domácím prostředí podařilo ubránit remízu 1:1 po devadesáti minutách, na penalty byli úspěšnější hráči Holoubkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Utkání se odehrávalo v poměrně dobrém tempu, avšak obrazl hry byl víceméně pořád stejný. Hosté obléhali branku a domácí se snažili hrozit z nebezpečných protiútoků. Strážce domácí svatyně Josef Turek měl plno práce, kapituloval navíc pouze jednou a to ve 13. minutě, kdy se po rohovém kopu hostující útočník Teplý. Holoubkov mohl přidat další branky, ale brankář domácích byl ve skvělé formě. Poločas byl tak jen 1:0 pro hosty.

II. poločas

Ve druhém poločase se domácí oklepali a začali hrozit z brejků, jeden takový zastavili hosté nedovoleným zákrokem. Následnou penaltu proměnil domácí kapitán Michal Rückauf a bylo vyrovnáno. Holoubkov byl nadále aktivnější, ale branku nevstřelil. Velkou zásluhu měl na tom domácí brankář. V penaltách byli, ale úspěšnější hráčí Holoubkova a v tomto zápase tak získali bod navíc. 

   


Ohlasy k zápasu



TJ Holoubkov
Petr Beran: Bohužel jsme nedokázali vyhrát v základní hrací době, šance jsme na to měli.



Sestavy


Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , M. Hofman [-] , T. Silovský [-] , T. Bauš [-] - M. Bělohlávek [-] , L. Tománek [-] , V. Novák [-] , J. Med [-] - Z. Maier [-] , F. Prachár [-]

TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Ineman [-] , M. Rada [-] , P. Procházka [-] , M. Auterský [-] - T. Teplý [-] , T. Aubrecht [-] , D. Veselý [-] , T. Huml [-] , P. Mleziva [-] - M. Šváb [-]

Hráči zápasu: J. Turek - T. Teplý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.