3:1
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice sice prohrávali, ale nakonec utkání s Primalexem zvládli.


Branky


0

Vedoucí celek tabulky sice prohrával na svém hřišti od 10. minuty po gólu z pokutového kopu, utkání však dokázal dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Bývalý účastník B. třídy chtěl na domácí půdě získat další tři body, v zápase byl velkým favoritem, ale v 10. minutě je hostující Břasy zaskočily. Po rohovém kopu zahrál jeden z domácích hráčů ve vápně rukou a hostující Kofroň z penalty trestal, 1:0 pro Břasy. Strašice ovšem ukázali, že na čele tabulky nejsou náhodou. Hosty zatlačili na svou půlku a velmi dobře kombinovali. Jeden ze střeleckých pokusů skončil navíc po teči za hostujícím brankáčem a bylo vyrovnáno. Těsně před odchodem do kabin využil domácí útočník srážky gólmana s obráncem a pohodlně skóroval.

II. poločas

V druhém poločase už byla hra vyrovnanější, ale domácí mužstvo se hnalo za vytouženou pojišťující brankou, která přišla 15 minut před koncem zápasu. Konečně skóre zápasu 3 : 1 pro domácí Spartak.



Ohlasy k zápasu



SK Primalex Břasy
Nový: Dnes bohužel body zaslouženě zůstali ve Strašicích.



Sestavy



SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - M. Kučera [-] , J. Vlček [-] (70. J. Soukup [-] ) , P. Kalaš [-] , M. Lukáč [-] (80. V. Kroc [-] ) - R. Nový [-] , M. Šašek [-] , M. Peroutka [-] (75. L. Černý [-] ) , V. Kofroň [-] - M. Liška [-] (60. M. Svoboda [-] ) , Z. Mužík [-]

ŽK: 29. R. Nový , 58. J. Vlček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.