Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Černý vstřelil 2 branky, Volduchy porazily Rakovou.


Branky


0

V Rakové viděli diváci 2 červené a 2 penalty, vyrovnaný zápas nakonec zvládlo "béčko" Volduch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozlosování tomu tak chtělo, že den po souboji prvních týmů se střetly také rezervy Rakové a Volduch. Béčko výrazně herně za svými soupeři nezaostává, ničí ho však hrubky v defenzivní části, proto je jeho bodový zisk zatím tak velmi chabý. Po penaltové výhře s vedoucím Dobřívem a týdnu volna si chtěli Hřebenáři rozšířit svůj bodový zisk v Rakové. Domácí v minulém kole nezvládli utkání se Sokolem Dobřív, v zápase působili velmi odevzdaně a tak domácí fanoušci čekali určité napravení tohoto výsledku.

 

Ve vyrovnaném duelu měli po první půli k vítězství blíže právě Voldušští, když nařízenou penaltu proměnil Jan Černý (z pozice brankáře). Ve druhém poločasu se podařilo domácím skóre rychle otočit a zdálo se, že všechny body zůstanou tento víkend v Rakové. Proti byl ale nejprve Barták, jenž srovnal na 2:2, aby před koncem Jan Černý opět z pokutového kopu rozhodl o exportu tří cenných bodů pod Chlum - 2:3! Pro Volduchy je výsledek povzbuzením před derby, které je doma čeká příští neděli s FC Těškov. Rezerva Rakové má příští kolo volno.



Sestavy



TJ Volduchy B
J. Černý [-] - J. Straka [-] , J. Přibík [-] , J. Barták [-] , V. Melka [-] - A. Hejsek [-] , R. Pernica [-] , J. Raizer [-] , T. Bejček [-] - M. Zlatohlávek [-] , P. Vaněček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.