Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice zvládly zápas s Chomoutovem


Branky


3

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Vstup do utkání vyšel Určicím na jedničku. Hned z prvního útoku zahrozil Hejduk. Míč z jeho kopačky jen těsně minul branku hostí. Ve 2. minutě Hejduka napodobil O. Halouzka, ale i on mířil těsně vedle. V 9. minutě se již skóre měnilo. Zbožínek poslal z trestného kopu centr O. Halouzkovi, který pronikl do velkého vápna a po střele ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za zády gólmana Čtvrtlíka. V 19. minutě si na Zbožínkův centr naběhl Hejduk, udělal si místo na střelu a poslal svůj tým do dvou gólového vedení. Hosté toho během prvního poločasu směrem na  branku Určic příliš nepředvedli. Za zmínku stojí pouze střela z trestného kopu, kterou brankář Hýbl vytěsnil na roh. A velko šanci měli ve 45. minutě, kdy domácí obrana vyrobila hrubou chybu. Gól mohl vstřelit Sedlář. S jeho pokusem si gólman poradil, vyrazil míč před Vybíhala, který však zcela odkrytou branku netrefil. 

Domácí navyšovali vedení

V úvodu druhé půle fauloval ve velkém vápně brankář Čtvrtlík. Hlavní rozhodčí po konzultaci s kolegou na čáře odpískal k nelibosti hostujících hráčů pokutový kop. Jeho exekutorem byl O. Halouzka a i když brankář vystihl směr střely cestě míče do sítě nezabránil. Hráči Chomoutova  se ani za nepříznivého stavu nevzdali, navíc měli v zádech poměrně silný vítr. Po hodině hry dvěma slepenými góly Vybírala a Kubíčka se vrátili do hry. Naštěstí Určice drama nepřipustily. V 71. minutě střelou z trestného kopu z téměř 40 metrů vrátil Menšík svému mužstvu dvougólové vedení. V 82. minutě se uvolnil u brankové čáry Hejduk a střelou z velkého úhlu zaskočil hostujícího brankáře- 5:2. Gólovou tečku za zdařilým utkáním udělal v samém závěru Paul, kterému ponechala obrana dostatek prostoru na to, aby mohl v klidu zamířit a vystřelit - 6:2.     



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (66. D. Sosík [-] ) , P. Zbožínek [-] , S. Hejduk [-] , L. Zelina [-] , O. Halouzka [-] (71. R. Paul [-] ) , M. Mašek [-] (46. T. Kaprál [-] ) , T. Menšík [-] , M. Rotschedl [-] (46. M. Grulich [-] ) , F. Kotlán [-] (46. P. Mlčoch [-] ) , V. Slezák [-]

Sokol Chomoutov
J. Čtvrtlík [-] - L. Rigo [-] (25. A. Stejskal [-] ) , D. Kudlička [-] , T. Vybíral [-] , M. Rigo [-] , S. Beneš [-] , L. Sedlář [-] (84. J. Hrabálek [-] ) , M. Kubíček [-] , L. Marta [-] (68. J. Kratochvil [-] ) , T. Pavlík [-] (84. R. Kameníček [-] ) , J. Rochovanský [-]

ŽK: 59. L. Sedlář , 67. D. Kudlička , 73. S. Beneš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kreif Miroslav - SAMEK Lubomír, JUŘÁTEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů