2:1
(1:1)
39. M. Lhotský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chmelík vystřelil domácím tři body


Branky


31. L. Jáhl , 66. B. Chmelík - 39. M. Lhotský (p.)
2

 

Ve 2. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Čechovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Bělotína. Čechovice měly minimálně dva velké důvody k tomu, aby v tomto utkání uspěly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Za prvé chtěly odčinit vysokou porážku z 1. kola z Lipové a za druhé oplatit Bělotínu porážku z minulé sezóny, kdy hrály celý druhý poločas se dvěma hráči v poli navíc a místo toho, aby dohnaly jednogólovou ztrátu, ještě inkasovaly. První vzručení přinesla 4. minuta, kdy domácí gólman chytil míč do rukou mimo pokutové území, za což viděl žlutou kartu a hosté zahrávali trestný kop z nebezpečné vzdálenosti. Po půlhodině hry nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop ve prospěch Bělotína za faul, ale gól z toho nebyl. Naopak chvíli na to uhodilo na druhé straně. Halouzka se po pravém křídle dostal až k brankové čáře, poslal centr do malého vápna a Jahl míč usměrnil do sítě.V 39. minutě domácí hráči opět faulovoli v šestnáctce a rozhodčí neváhal odpískat druhou penáltu. Jejím exekutorem byl Lhotský a srovnal stav utkání na 1:1. 

 

Po změně stran bylo k vidění několik zajímavých fotbalových momentů a šancí na obou stranách. O něco aktivnější byli domácí hráči. V 66. minutě dokázal Chmelík prostřelit klubko hráčů v malém vápně a Čechovice vedly 2:1. I za jednogólového vedení se domácí hráči neupnuli pouze k bránění, ale pokračovali v aktivní hře směrem dopředu. Po závěrečném hvizdu se tak mohli radovat ze zisku bodů.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
D. Klimeš [-] - Š. Hanák [-] , J. Walter [-] , P. Haluza [-] , J. Veselý [-] - T. Matula [-] (83. R. Muzikant [-] ) , F. Kolečkář [-] , B. Chmelík [-] (70. J. Jančík [-] ) , T. Novák [-] - F. Halouzka [-] (87. R. Jano [-] ) , L. Jáhl [-] (77. J. Klváček [-] )

TJ Sokol Bělotín
J. Matůšů [-] - M. Lhotský [-] , T. Kus [-] , T. Janíček [-] (80. V. Celnar [-] ) , A. Novosad [-] , A. Lošťák [-] , J. Březík [-] , M. Baran [-] , O. Murin [-] , M. Žerávek [-] , P. Pjatkan [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jílek Petr - STRAKA Michal, LEPKA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích