Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava zasadila úder Cembritu hned na začátku


Branky


3

O výhře favorizované Chyňavy rozhodli domácí třemi góly v úvodní čtvrthodině. Cembrit v roli nováčka chytil dech až ve druhém poločase. Rozdíl byl také ve výkonech brankářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úder domácích

 

Ve 3. minutě prodloužil autové vhazování Zdeňka Steinera hlavou za sebe z úrovně penalty Vlček a míč skončil v síti - 1:0. Na druhé straně v dobré pozici Helebrant ze sedmi metrů překopl. V 10. minutě se chytře prosadil přes ofsajdovou past Hebeda - 2:0. V 13. minutě zahrával za polovinou hřiště přímý kop Daniel Steiner a Vlček zblízka protlačil míč přes ležícího brankáře - 3:0. V 22. minutě unikl v křídelním prostoru hostující Nápravník třem soupeřům, ale Paluska se v malém vápně neprosadil. V 31. minutě střela Vlčka z třinácti metrů zasáhla nohy brankáře Šlégra. V 31. minutě zahrával Hebeda z pětadvaceti metrů trestný kop a ukázkově zavěsil na 4:0.

 

Cembrit po obrátce ožil

 

Po obrátce začali hosté lépe kombinovat a soupeře překvapili několika pěknými akcemi. Nejprve po úniku Palusky z voleje uvnitř šestnáctky Helebrant zakončoval, ale brankář Dreksler zachránil. Po chvíli se gólman vyznamenal i při utěšené střele Daniela Novotného z dvanácti metrů. V 53. minutě dlouhé autové vhazování Beňa dokázal Paluska v malém vápně propasírovat do sítě - 4:1. Poté se tvrdá střela Novotného stala kořistí brankáře. Naopak v 64. minutě po rohu Hebeda nastřelil tyč. V 67. minutě unikl Nápravník a ideální přihrávku Paluska z jedenácti metrů umístil nechytatelně k tyči - 4:2. Poté zblízka Hebeda nastřelil brankáře. Hra se přelévala, musela se přítomným líbit a Cembrit cítil příležitost. Zapomněl na zadní vrátka a v 79. minutě Lhoták lehce prošel obranou, Daniel Steiner mířil prakticky do prázdné branky - 5:2. Dílo zkázy dokonal tvrdou střelou z úhlu opět Daniel Steiner.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chyňava
Zdeněk Steiner ml. (hráč): "Utkání kola nabídlo svižný fotbal a pěknou diváckou kulisu. První poločas byl z naší strany dobrý a hráli jsme, co jsme chtěli. Druhý poločas už tak pěkný nebyl a na naší straně bylo hodně nepřesností, kterých se musíme v dalších zápasech vyvarovat. Nováček soutěže Cembrit se prezentoval pěkným fotbalem a pro okres bude oživením.":

Cembrit Beroun
Ivan Sýkora (sekretář): "Chtěl bych pochválit hráče na obou stranách. Nejlepšími u domácích byli Jaromír Hebeda, Daniel Steiner, Lukáš Dreksler, Patrik Vlček. U nás zahráli dobře Zdeněk Nápravník a Roman Paluska.": Josef Klier (náhradník): "Dnes pijeme černé pivo, start v okresním přeboru nevyšel. Ve druhé půli jsme se zlepšili. Děkujeme našim Cembrit Ultras za podporu."



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - J. Lorenc [-] , J. Kříž [-] , A. Vejvoda [-] , J. Buncík [-] - V. Vaněk [-] , D. Steiner [-] , Z. Steiner [-] - P. Vlček [-] , J. Hebeda [-] - R. Dóša [-] (67. M. Lhoták [-] )

Cembrit Beroun
J. Šlégr [-] - D. Novotný [-] , Z. Nápravník [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , Z. Špirit [-] (70. J. Klier [-] ) , L. Helebrant [-] (61. M. Novotný [-] ) , R. Beňo [-] , M. Větrovec [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 87. J. Buncík - 52. R. Paluska .
Hráči zápasu: D. Steiner , P. Vlček .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Červenka Martin - VLACHOPULOS Achileas, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Bežo

Expert: Jan Knotek
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasné. Chyňava už loni pokukovala po postupu a určitě chtít zabojovat o nejvyšší post i v novém ročníku. Cembrit je nováčkem, ale bude to pro něho těžké. Chyňava to nepodcení, myslím, že bude slušná divácká návštěva, když vezmu oba početné tábory fanoušků. Asi se pojedu podívat.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích