4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice knockautovaly profesorský fotbal Býchor


Branky


27

Býchory sice možná častěji kombinovaly, ale v většinou v uctivé vzdálenosti od domácí brány. Zato výpady Nučických znamenaly vždy vážné ohrožení Heresovy brány a čtyři trefy přinesly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odstavit Vedrala v hlavičkovém souboji není jednoduché

Hned ve druhé minutě zmrazili domácí naděje Býchorských. Ideální průniková přihrávka poslala za obranu hostů Kubalíka, kterého ale stačili vracející se obránci odstavit od míče a poslat míč na roh. To ale nebylo nejlepší řešení, protože Šulc poslal ideální centr, na který si naskočil Jan Vedral a nechytatelně hlavou zakončil - 1:0.

 

O pár minut později měl slovo opět Kubalík, ale dlouhá klička Heresovi v býchorské bráně ho zahnala moc do strany a následnou situaci už nedokázal gólově vyřešit. V další minutě jej vybídl ke střele zpětnou přihrávkou Kočí, ale Heres si s přízemní a tečovanou střelou poradil.

 

Hosté mohli kontrovat v šestnácté minutě, když přenesení hry Pěkného zakončoval z voleje Vyhnánek, ale přímo nad hlavu Krutského, který stačil ruce zvednout a míč vyrazit. Opakoaný centr pak hlavou zakončoval Vaňkát, který se prodral k hlavičce, ale slabou ránu, která sice mířila k tyči, stačil domácí gólman před čárou ukrýt v rukavicích.

 

Nedáš - dostaneš. Z protiútoku vykrystalizoval po faulu trestný kop z osmnácti metrů a Matěj Chromý jej zakroutil přesně do šibenice - 2:0. Další příležitost měl Kočí, který po přízemním centru od Kulhavého netrefil před odkrytou bránou vůbec míč. Kubalík šikovně zakončoval z první centr, ale přímo do rukavic Herese. V další možnosti při samostatném úniku na Herese také nevyzrál.

 

Hosté měli sice často míč na kopačkách, ale jejich hra nebyla vůbec nebezpečná. Průnik Vyhnánka zastavil Vedral, zakončení Jirkovského z malého vápna trefilo přesně nučického brankáře. 

 

Domácí mohli skóre do poločasu ještě navýšit, ale další trestný kop Chromého zlikvidoval Heres a závar před brankou skončil odkopem hostujících obránců.

Býchory zápas nezdramatizovaly

Ani druhý poločas nenabídl divákům změnu hry. Jen domácí se více soustředili na bránění a když Filip Kubalík konečně využil další svoji příležitost a navýšil na 3:0, zdálo se být rozhodnuto. Hosté sice nezvzdávali boj o zdramatizování, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Naopak v závěru stanovil konečný výsledek opět Filip Kubalík - 4:0.

 

Nučičtí tak i svůj druhý domácí zápas vyhráli s nulou, pro Býchory je to první zápas v sezóně, kdy nevstřelili žádný gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Čekali jsme podobný zápas jako proti Jestřabí Lhotě, protože Býchorští také rádi drží míč a snaží se kombinovat. My jsme chtěli hru co nejvíce zjednodušit a využít rychlosti Kubalíka. Zároveň bylo nutné rychle přistupovat k hráčům, což se nám první poločas úplně nedařilo a v záložní řadě občas byla okénka, díky kterým byl soupeř více ve hře než by se nám líbilo. Naštěstí jsme vstřelili rychlou branku a to nám zvedlo sebevědomí. Vzadu vše čistil Hurtík s Bradáčem a Krutský také velmi dobře četl hru, vše pochytal a má další čisté konto.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Zápas se nám hrubě nepovedl. Sice máme převahu herní i kombinační,ale dvacet metrů od brány soupeře naše hra končí. Musíme kvalitně potrénovat, jinak budeme hrát vespod tabulky.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Bradáč [-] , M. Šulc [-] , D. Kočí [-] (82. J. Novák [-] ) , P. Zápotocký [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Vedral [-] , L. Kulhavý [-] (51. T. Vlasák [-] ) , P. Nevšímal [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , L. Funda [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , A. Vyhnánek [-] , O. Vaňkát [-] , M. Škopek [-] (67. V. Pošík [-] ) , P. Pěkný [-]

ŽK: 35. P. Nevšímal - 37. L. Funda , 49. O. Vaňkát .
Hráči zápasu: M. Šulc , J. Vedral , F. Kubalík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - HOUDEK Petr (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marian Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice mají v případě výhry možnost svého soupeře v tabulce přeskočit, ale jejich forma má zatím daleko do formy jara minulého ročníku.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích