Velimská rezerva zkvalitnila a pocítily to Nučice


Branky


3. D. Kadlec , 15. M. Hrabal , 21. M. Kyncl , 53. L. Vlk
29

Nučice v jarní části loňského ročníku dokázaly potrápit a porazit nejednoho kvalitního soupeře. A protože se jim částečně uprázdnila marodka, dal se očekávat dobrý zápas. Jenže i Velim posílila a podle tohoto zápasu lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Excelentní výkon domácích

"Do mužstva přišly z áčka tři kvalitní posily, brankař Luboš Svoboda, útočník Daniel Kadlec a univerzál Martin Kyncl. Mladý David Dejmek se stal jedničkou v áčku. Několik hráčů odešlo nebo skončilo, přišli dorostenci. Zkrátka, přišla kvalita", prozradil před utkáním vedoucí velimského týmu Jaroslav Češpiva.

 

Obě mužstva začala svižně. Domácí hráli svoji kombinační hru a snažili se ze všech stran proniknout do blízkosti soupeřovy branky. Často měnili rytmus hry, míč rozehrávali na své polovině a stopeři pak míč nakopávali za soupeřovu obranu, kde operovali oba rychlí útočníci a krajní záložníci. Hosté bránili od půlky a snažili se na polovině domácích narušovat jejich kombinace. Domácí zvyšovali rychlost svých akcí a už ve 3.minutě to bylo 1:0. Velmi aktivní Jirka Nedbal dostal na pravé straně pas, zasprintoval a přes šestnáctku našel na rohu malého vápna Dana Kadlece. Ten hlavou rozvlnil sít.

 

Velim pokračovala v náporu, ale hosté se snažili kontrovat. Většina akcí končila v rukách obou brankářů. Výsledkem velimského tlaku byla už v 15.min. druhá branka. O. Kosina dostal centr, hlavou našel J. Nedbala a Jirka načechral míč na nabíhajícího stopera Marka Hrabala. Ten vytáhl svoji silnou zbraň, k tomuto účelu oholenou hlavu a do šibenice neomylně skóroval - 2:0.

 

Tlak vyvrcholil třetí brankou. Už ve 21.min. Kyncl dostal pas, brankář vyběhl a Martin Kyncl lehce zakroutil míč do branky - 3:0. Po této brance domácí polevili. Ve 41.min. mohli hosté snížit. Po chybě domácích běžel ze strany na brankaře hráč hostí, výborný L. Svoboda mu snížil střelecký úhel, donutil ho zpomalit a sprintující domácí obránce míč ukopl. 

Hosté se nevzdávali a bojovali do poslední minuty zápasu

Od začátku bylo vidět, že úroveň zápasu nedosáhne prvního poločasu. Domácí pokračovali ve své hře, ale v nižším tempu. Hosty prakticky k ničemu nepustili. Hosté se zlepšili, ale jen v obranné činnosti. Jejich pokusy, či centry mařil skvělý brankař L. Svoboda nebo domácí obránci.

 

Poslední branka padla už v 53.min. Domácí kopali v blízkosti velkého vápna trestný kop. Samozřejmě, míč si postavil nejlepší velimský exekutor Lukáš Vlk a nemýlil se - 4:0.

 

Do konce zápasu se hrálo v pomalejším tempu. Domácí jistili výhru, hosté na jejich hru neměli.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Z utkání jsem měl tak trochu obavu. V minulé sezóně jsem mužstvo Nučic označil jako jednoho z nejtěžších soupeřů. Doma jsme vyhráli jen 1:0 a na jaře jsme v Nučicích prohráli na penalty. Je možné, že nám jejich hra tzv. nesedla. Už generálka proti mužstvu Bečvár ukázala, že by náš trenér /Fogy Conte/ Ptáček mohl vytvořit kvalitní mužstvo. První poločas se mi velmi líbil. Neviděl jsem slabinu, všichni podali nadprůměrný výkon. Doufám, že to nebylo naposledy.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Velim nastoupila do zápasu ve velkém stylu. Hráči využívali celé šíře hřiště, dokázali hru roztáhnout a vykombinovat naší obranu. První branku jsme obdrželi již ve třetí minutě a i další branky padly hlavně díky našemu nedůrazu v pokutovém území. Po dvaceti minutách bylo prakticky po zápase, protože domácí vedli již o tři branky. Poté se hra vyrovnala a na obou stranách bylo několik neproměněných šancí. Do druhého poločasu jsme prostřídali tři hráče s tím, že když bychom vstřelili rychlou branku, tak by šlo se zápasem něco udělat,. To se ale bohužel nepodařilo a naopak soupeř ze standardní situace zvýšil na konečných 4:0.



Sestavy



TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , J. Souček [-] (46. J. Vedral [-] ) , K. Hurtík [-] , J. Novák [-] , P. Nevšímal [-] (46. L. Kulhavý [-] ) , M. Chromý [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , D. Kočí [-] , P. Zápotocký [-] (46. J. Jelínek [-] )

ŽK: 66. J. Ceral - 34. M. Šulc , 48. D. Kočí . ČK: 77. M. Šulc .
Hráči zápasu: L. Svoboda , M. Hrabal , J. Nedbal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUBELKA Petr (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2018 12:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Jarní výkon Nučic mě fascinoval a vidím to na jejich vítězství.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doma domácí ztrácet nebudou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích