J. Vanta 4.
J. Uher 36. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navrátilec Kubelka už zase sází góly v Žiželicích


Branky


4. J. Vanta , 36. J. Uher (p.) - 7. L. Kubelka , 71. L. Kubelka , 80. M. Bubeník
28

Bečváry po vedení v prvním poločase nedokázaly přidat další góly po pauze a naopak Žiželičtí zvládli v poslední dvacetiminutovce strhnout vedení na svojí stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry si vypracovaly jednobrankové vedení

Bečvarečtí nastoupili po roční zkušenosti v krajské soutěži opět k zápasu okresního přeboru. Kádr zůstává v podstatě shodný již několik let a dal se očekávat zisk tří bodů proti soupeři, který se loni dokázal zachránit v přeboru, ale jeho jarní výkony byly diametrálně odlišné od podzimní části. A navíc získali Žiželičtí posilu do útoku - předloňského střelce jara Lukáše Kubelku. To byl možná jeden z rozhodujících jazýčků na vahách.

 

Úvod utkání přinesl rychlou branku do sítě hostů, když se po povedené kombinaci zjevil osamocen před Capalkou Jiří Vanta a nezaváhal - 1:0

 

Vedení ale domácím dlouho nevydrželo, protože po třech minutách se po rohovém kopu prosadil na přední tyči právě zmiňovaný Lukáš Kubelka - 1:1.

 

Po dlouhou dobu se pak hra odvíjela hlavně mezi oběma šestnáctkami, kdy vyložené gólové šance nepřicházely. Náznaky šancí končily u soupeřových obránců a pokusy s střelbu ze střední vzdálenosti neměly přesnost a nebo razanci.

 

Až po půlhodině hry pronikal do šestnáctky Kuba, zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče a hostující obrana zahrála rukou. Nařízenou penaltu s ledovým klidem proměnil Jan Uher a poslal domácí do poločasového vedení 2:1.

Stoupa daroval hostům tři body

Fanoušci hostů nepřestávali věřit hráčům a stále je hlasitým bubnováním hnali do útoku. Ti bojovali, ale do sedmdesáté minuty to byla spíše kopaná než fotbal.

 

V jedenasedmdesáté minutě měli Žiželičtí výhodu trestného kopu z pětadvaceti metrů a Lukáš Kubelka nachytal bečvareckého gólmana v nedbalkách. Nepříliš umístěnou střelu Stoupa jen tečoval a hosté se radovali z vyrovnání 2:2.

 

A to bohužel nebylo pro domácího brankáře vše. Kalich hořkosti vypil o deset minut později, když rozehrával od vlastní brány: "Chtěl jsem to lehce poslat na Péťu, ale kopl jsem krtka. Míč letěl přímo k Bubeníkovi, který mi z úhlu mezi nohama poslal míč do sítě. Nemám dnes top den...", kál se Stoupa

 

Přesto mohli domácí hráči zápas ještě i přes obrovské zdržovací počiny hostů srovnat či dokonce otočit. Vanta tváří v tvář Capalkovi pouze nastřelil gólmana, Černý nedokázal protlačit míč na brankové čáře za žiželického brankáře.

 

Hosté tak díky gólu Michala Bubeníka odvážejí tři body po výhře 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První zápas se nám nepovedl podle našich představ. Snad jen začátek zápasu byl to, co bychom chtěli hrát. Dostali jsme soupeře pod tlak a hned v úvodu otevřeli skóre. Bohužel po rohovém kopu přišlo vyrovnání soupeře. Druhou branku jsme dali z pokutového kopu. Poločasové vedení jsme ale bohužel nedokázali přetavit na body. Druhý poločas jsme příliš brankáře hostí neprověřili. Hra byla z obou stran neurovnaná a hosté dali branky po našich chybách. Celý zápas příliš fotbalové krásy nepobral, bylo málo šancí ale soupeř byl efektivnější a proto si odváží body.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Věděli jsme, co budou domácí Bečváry hrát, a všechno jsme si o tom řekli. Jsem spokojený, premiéra dobrá. Od soupeře jsem čekal lepší výkon, nepřekvapil nás. Myslím, že vyhrál šťastnější a bojovnější tým. Další zápasy to bude těžší, vítězstvím se určitě nenecháme unést.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] , J. Čáslava [-] - P. Kuba [-] , M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] (82. J. Kuba [-] ) , O. Holub [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

SK Žiželice
P. Capalka [-] - V. Konhefr [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] (82. J. Šantrůček [-] ) , M. Midloch ml. [-] , S. Rous [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , M. Bubeník [-] (90. D. Chlupáč [-] ) , M. Živný [-] , A. Schánel [-] (46. O. Hůka [-] )

ŽK: 44. M. Horáček - 36. M. Živný .
Hráči zápasu: M. Horáček - L. Kubelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - ŠMEJKAL Pavel (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Veškeré zápasy, zvlášť ty první bývají nevyzpytatelné. Všude bych nejraději nasázel remízy. Žíželicím se vrátil střelec a tak jim věřím.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté posílili a domácím, kteří budou chtít po sestupu zahájit určitě vítězně, budou více než vyrovnaným soupeřem. Věřím hostům, rozhodne vracející se kanonýr Kubelka.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích