Žitovlice nedaly Lipníku šanci


Branky


6. V. Gestřánek (p.) , 61. D. Machulka , 69. J. Kubíček , 76. C. Edewi , 77. M. Švehla (vl.)
6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvních minutách vyrovnané utkání. V průběhu poločasu se domácím zranili dva hráči základní sestavy a hosté získávali převahu a na těžkém terénu zahazovali šance. Na začátku druhého poločasu zahrozili domácí, ale po gólu na 0:2 se ze zápasu stala jasná záležitost pro hosty, kdy skóre mohlo být i vyšší. Na domácích byla patrná velká nesehranost.

 

AUTOR: Jan Kubíček



Sestavy


Hajduk Lipník
D. Libich [-] - D. Čech [-] , L. Podroužek [-] (22. T. Materna [-] ) , L. Šilhavý [-] , M. Baloun [-] - T. Pavlíček [-] (46. V. Materna [-] ) , J. Princlík [-] , M. Švehla [-] , D. Baloun [-] - P. Dort [-] , K. Zeman [-]

Žitovlice
P. Buka [-] - J. Malý [-] (76. M. Kříž [-] ) , J. Pilař [-] , R. Malý [-] - D. Machulka [-] , D. Knap [-] , J. Kubíček [-] , R. Kříž [-] - V. Gestřánek [-] , D. Knap [-] , C. Edewi [-]

ŽK: 80. M. Švehla - 32. D. Knap . ČK: 80. D. Knap .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Karlík Milan - PAPAZOV Petar (N), ZVĚŘINA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2018 14:46
V prvních minutách vyrovnané utkání. V průběhu poločasu se domácím zranili dva hráči základní sestavy a hosté získávali převahu a na těžkém terénu zahazovali šance. Na začátku druhého poločasu zahrozili domácí, ale po gólu na 0:2 se ze zápasu stala jasná záležitost pro hosty, kdy skóre mohlo být i vyšší. Na domácích byla patrná velká nesehranost.
28. 8. 2018 14:43
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů