3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Poděbrady si se Všejany hladce poradil


Branky


43. M. Nikulin , 52. J. Hron , 85. R. Šulc
8

Mužstvo Slovanu Poděbrady v prvním kole ukázalo, že bude pravděpodobně hlavním adeptem na postup, když proti Všejanům předvedlo hru jednoznačně nad úrovní okresního přeboru, ačkoliv tomu výsledek 3:0 nemusí napovídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikulin vstřelil gól do kabiny

Na úvodní kolo okresního přeboru se v Poděbradech přišlo podívat 60 diváků. Ti mohli být od samého úvodu potěšení jednoznačnou převahou tamějšího Slovanu, který si vytvářel územní převahu a svého soka zatlačoval do obrany jak povedenou kombinační hrou, tak rychlými výpady.

Všejanům nezbylo než hrát na brejky do otevřené obrany. Hostující hráči se skutečně do několika pustili, nezvládli však řešit jejich předfinální či finální fázi. Známé fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš se však ihned nepotvrdilo, jelikož jednoznačně dominující domácí pálili jednu šanci za druhou a dokonce několikrát nastřelili konstrukci Miechovy brány.

Gólový účet zápasu otevřel až pouhé 2 minuty před koncem první půle Maksim Nikulin a značně tak zmrazil naděje hostí na případný bodový zisk proti lepšímu soupeři.

Druhá půle přinesla i sporný moment

O poločasové přestávce se nestřídalo, mužstva vyběhla na pažit beze změn. Nezměnilo se ani rozložení sil, domácí nadále na svého soupeře doráželi a bylo otázkou času, kdy své vedení zdvojnásobí.

Stalo se tak již v 52. minutě, kdy Jindřích Hron dokázal využít podklouznutí brankáře Miecha na kluzkém terénu pohodlně skóroval.

Následovala střídání na obou stranách a také moment, kdy se hosté dost možná oprávněně dožadovali odpískání penalty po stažení Petra Boušky. Píšťalka sudího Rozvorala však zůstala němá.

Nedlouho poté Bouška v největší šanci svého týmu hlavou přestřelil soupeřovu bránu. Poděbrady si poté své vedení pohlídaly a dokázaly vstřelit i třetí branku, když střídající Roman Šulc v 85. minutě vystihl nedůraznou malou domů a píchl míč špičkou za brankářova záda, čímž uzavřel gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Výsledek je ještě milosrdný, soupeř nás jednoznačně přejel a myslím, že by si obdobně poradil i s Městcem Králové, který v soutěži minulý rok tak dominoval. Přesto jsme nepodali tak špatný výkon, zapracováváme i posily do obrany a do zálohy. Mohu i říct, že jsem byl s naším výkonem spokojen, soupeř však byl zcela mimo úroveň okresního přeboru a hladce jím propluje. Mrzí mě snad jen neodpískání penalty na Boušku, která byla nejen dle mého názoru jednoznačná.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Štěpánek [-] , M. Švára [-] (87. M. Břinčil [-] ) , F. Zelenka [-] , J. Sekera [-] , M. Nikulin [-] (54. R. Šulc [-] ) , Z. Moník [-] , P. Mišák [-] , J. Hron [-] , J. Havrda [-] , J. Borovička [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Putorík [-] , M. Šváb [-] (62. D. Říha [-] ) , J. Říha [-] , L. Michl [-] , J. Náhlovský [-] , L. Krupička [-] , L. Hofírek [-] , D. Hejduk [-] , M. Hanuš [-] (54. l. Nastoupil [-] ) , P. Bouška [-]

ŽK: 72. J. Havrda - 82. L. Krupička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - LERCH Jaroslav, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích