Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia Poděbrady B deklasovala Hrubý Jeseník


Branky


7. D. Charvát , 37. R. Lacina , 51. M. Záhora , 62. R. Lacina (p.) , 67. J. Archalous , 69. R. Lacina , 85. O. Bareš
8

B mužstvo poděbradské Bohemie navázalo na minulou úspěšnou sezónu, když deklasovalo Hrubý Jeseník 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Charvát rychle otevřel skóre

Na úvodní utkání nové sezóny okresního přeboru se v Hrubém Jeseníku sešla stovka diváků. Ti již od úvodního hvizdu sudího Kubečky sledovali přesvědčivý herní projev hostí z Poděbrad, kteří disponují mladým, běhavým a zároveň dobře technicky vybaveným kádrem.

Hosté na svého soka vlétli a již v 7. minutě zápasu otevřeli skóre, když brankáře Puldu prostřelil mladičký útočník Daniel Charvát. Rychle inkasovaná branka zjevně nalomila psychiku domácích fotbalistů, kteří se nedokázali pořádně dostat do hry a uchylovali se k nejisté sázce na dlouhé nákopy.

Naopak ze svědomité hry Poděbradských ústily další šance, a tak nebylo divu, když ke konci poločasu Poděbrady své vedení zdvojnásobily. Tentokrát se prosadil středopolař Radek Lacina.

Do kabin se šlo za stavu 0:2 a zdálo se, že pokud se herní projev mužstev po přestávce výrazně nezmění, o vítězi je rozhodnuto.

Lacina zkompletoval hattrick

Nový hostující trenér Vladimír Král provedl o poločase rovnou tři změny, když ze hřiště stáhl Dominika Beka s Dominikem Buldrou a dorostencem Matějem Čermákem. Nahradili je Ondřej Bareš, Michael Řehák a patnáctiletý Tomáš Zima.

I po změně stran a četných střídáních Poděbrady dominovaly a bylo jansé, že své vedení již nepustí. Brzy se prosadil Michal Záhora a po hodině hry přišla pro domácí hororová pětiminutovka, během níž se dvakrát trefil Lacina a jednu trefu přidal i skvěle hrající středopolař Jaroslav Archalous.

Poslední hřebíček do rakve domácích představovala branka střídajícího Ondřeje Bareše z 85. minuty.

Poděbrady tak v Jeseníku vyhrály hravě rozdílem třídy. Za týden je však čeká těžká zkouška na půdě ambiciózních Rožďalovic. Hrubý Jeseník si pak může spravit chuť v Kovanicích.

Za fotografie děkujeme Markétě Stiborové.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Vladimír Král: Musím říct, že jsme toho moc nenatrénovali, a tak jsem byl výsledkem snad i překvapený. Je však třeba říct, že průběhu hry odpovídal, soupeř si vytvořil tak dvě šance. Nám určitě pomohl hodně rychlý první gól a určitě musím kluky pochválit, vyzdvihl bych však hlavně skvělé výkony Archalouse a Laciny.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - P. Stránský [-] , M. Lejnar [-] (67. J. Kopeš [-] ) , J. Jeník [-] , P. Sabol [-] - J. Riesz [-] , M. Ott [-] , P. Čepička [-] , M. Šifta [-] (49. M. Rys [-] ) - D. Pulda [-] , P. Zdobinský [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - D. Buldra [-] (46. M. Řehák [-] ) , J. Archalous [-] , D. Charvát [-] (64. F. Souček [-] ) , M. Záhora [-] (64. T. Bělík [-] ) , R. Brtna [-] , R. Lacina [-] , M. Čermák [-] (46. T. Zima [-] ) , M. Tomek [-] , D. Bek [-] (46. O. Bareš [-] ) , M. Poděbradský [-]

ŽK: 33. M. Poděbradský .
Hráči zápasu: R. Lacina , J. Archalous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubečka Pavel - VOLF Zdeněk, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů