"C" rezerva Brodu zahájila přebor jedním bodem


Branky


30

Na hřišti v Kunicích se proti rezervě Českého Brodu představily Libodřice a jednobrankovou ztrátu z první půle dokázaly ve druhé části smazat. Početní výhodu po vyloučení domácího Hubáčka ale už využít hráči Libodřic nedokázali a po úspěšných penaltách vezou domů dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes tlak Libodřic vedli domácí

Trenér Lanc dokázal posbírat nějaké informace o "C" týmu Českého Brodu a Libodřičtí byli připraveni. Přesto to pro ně byla cesta do neznáma. 

 

Začátek zápasu ale ukázal, kdo bude na hřišti kralovat. Hosté Českobrodské přehrávali, ale šance zatím nepřicházely. Naopak udeřilo na druhé straně. Petr Pazderec si zasekl míč ve vápně a bodlem poslal míč na branku o tyč tak, že na ní Skočdopole nedosáhl - 1:0. "Jak jsme dobře věděli, že nemůžeme "Koudyho" pustit do šance, tak se přesně stalo", glosoval po zápase Pavel Škopek.

 

Libodřičtí dál pokračovali v aktivní hře, vysoko presovali a nutili domácí k chybám. Pánek dokázal vypíchnout balón při čekobrodské rozehrávce, pádil sám na gólmana, ale neproměnil. Šanci na srovnání před odchodem do kabin odmítl i nováček v libodřickém dresu Beníšek, který zahodil penaltovou výzvu.

 

A tak i přes územní převahu hostů odcházeli na přestávku spokojenější domácí, kteří jedinou šanci využili.

 

Hosté stačili jen srovnat

I druhý poločas se nesl v režii Libodřických. Zatlačili domácí před jejich bránu, ale gól ne a ne padnout. "Už běžela pětapadesátá, pětašedesátá minuta a stále nic", připomněl průběh druhé půle Lukáš Lanc a dodal: "Naštěstí se aspoň Košan trefil."

 

Ano, téměř všechny šance nekončily gólem. Hrstka dal do břevna, když už hosté mladého Gajdasze překonali, tak obránci vykopli míč z brankové čáry. Ujala se jen trefa Josefa Košíka, který alespoň srovnal na 1:1.

 

Hosté odehráli zápas v solidním tempu, se spoustou šancí a standardek. Pro ně bohužel, dokázali zápas dovést pouze k penaltám.

Skočdopole dvakrát úspěšný

Libodřický Skočdopole lapil dva pokusy domácích, ale vzhledem k tomu, že Pánek a Dittrich také neproměnili, musel rozhodnout v poslední sérii Baško.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Luboš Černý, trenér: Soupeř byl lepší, zaskočil nás. Sice jsme měli nějaké hráče ještě na dovolené, ale to nás neomlouvá. Byla to naše první prověrka a vidíme, že se musíme na další utkání lépe připravit. Naší prioritou bude udržení v soutěži.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Nevěděli jsme moc, co nás čeká, ale byli jsme celý zápas lepší. Dostali jsme hloupý gól a plno šancí jsme neproměnili. Víc než vyrovnání jsme nezvládli. Podali jsme vynikající výkon. Před zápasem bych dva body bral, teď vidím, že je to pro nás ztráta. I když dva body z venku beru...



Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MRÁZEK Michal (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 07:06
Hodnocení zápasu
26. 8. 2018 07:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Začínat proti nováčkovi má svoje plus i mínus. Já to mám velmi rád a těším se, naproti tomu je to jedna velká neznámá a zvláště v případě ČB. Ale věřím v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí si zápas pohlídají s posilami z B mužstva.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích