2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce


Branky


3

Sílu obou týmů před začátkem soutěže se málokdo snažil odhadnout. Hostující rezerva dlouho sahala po výhře, ale domácí v poslední minutě vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do kabin veseleji

Oba týmy disponují dorosteneckými celky. Kvůli postupu svých dorostenců do I. A třídy dokonce Horymír rozpustil béčko, aby dal příležitost mladým jak v krajské soutěži, tak postupně i v okresním přeboru. V dresu hostů byl nejmladším šestnáctiletý Pošmurný. Rezerva se jako první radovala z gólového úspěchu, když v 28. minutě otevřel skóre Filip Hosnedl. Když ve 41. minutě přidal druhý gól béčka hostů Miloš Novák, nebylo to s domácími nijak zvlášť veselé. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Šemíky spasil Lukáš Tůma

Jenže Horymír jakoby pokropila v kabinách živá voda. Nejprve se trefil v 58. minutě Roman Spousta a snížil. Utkání bylo stále otevřené, domácí chtěli vyrovnat, šance měli i hosté. Rozuzlení se dostavilo v 90. minutě, kdy na konečných 2:2 vyrovnal Lukáš Tůma. Oba týmy zisk bodu nakonec kvitovali.



Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] (46. D. Špicl [-] ) - R. Spousta [-] , K. Hejduk [-] , O. Pešta [-] , J. Šebek [-] , J. Šebek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Kocman [-] , A. Míka [-] , L. Konopásek [-]

Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - P. Vopěnka [-] , F. Hosnedl [-] , L. Vávra [-] , V. Hrdlička [-] , M. Novák [-] , R. Pošmurný [-] , T. Kraus [-] , M. Pavlík [-] , M. Havlíček [-] , R. Grajcar [-]

ŽK: 76. J. Laštovička - 24. P. Vopěnka , 89. L. Vávra .
Hráči zápasu: L. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - SEKERKA Pavel, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Bežo

Expert: Jan Knotek
Tip experta: remíza

Tady nikdo neví, jak bude berounská rezerva vypadat. Neumětelům odešli podle mých informací někteří hráči do Chlumce. Myslím, že tady ale bude plichta.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích