1:1
(0:1)
19. O. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalci se hrálo nerozhodně


Branky


19. O. Toman
12
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Do úvodního zápasu této sezóny nastoupil domácí Bohdalec hned s několika novými posilami v základní sestavě, nicméně úvod zápasu se domácím vůbec nepovedl. Počítky byly lepší ve hře s míčem a vypracovaly si hned několik šancí, které musel likvidovat golman Skryja. V 19. minutě si na centr z rohového kopu naběhl Ondřej Toman a hlavou nechytatelně poslal míč mezi tři tyče, 0-1. Bohdalec se ale nepoložil a po nevýrazném začátku se postupně zlepšoval. Hra se vyrovnávala a k vidění byly náznaky šancí na obou stranách. Několik dobrých zákroků musel předvést domácí brankář Skryja, ale i hostující golman Martinčič se musel vytáhnout, když vyrazil hlavičku Jendy Ambrože těsně nad horní tyč. Do konce poločasu už ale žádný gól nepadl, a tak se do šaten šlo za stavu 0-1 pro hosty.

Bohdalec ve druhé půli vyrovnal

Od začátku druhého poločasu se hrála velmi vyrovnaná hra. Oba týmy si dokázaly vypracovat hned několik slušných šancí, ale ke gólu dlouho nevedla ani jedna z nich. Bohdalec výrazně zlepšil přechod do útoku a bylo vidět, že nikdo z hráčů na domácí půdě prohrát nechce. V 78. minutě se domácím podařilo po zásluze vyrovnat. Vyrovnávací gól vstřelil nováček Roman Čihák, který s přehledem utekl hostující obraně a uklidil míč do sítě, 1-1.

Na konci zápasu se oba týmy snažily vstřelit rozhodující gól. Počítky to zkoušely především z rychlých protiútoků, domácí Bohdalec se snažil na soupeře zatlačit a zahrozit pomocí standardních situací, které si vypracoval. Žádný gól již ale nepadl, a tak si oba týmy po bojovném výkony připsaly do tabulky první bod za remízu 1-1.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - L. Dobrovolný [-] , P. Jaša [-] , P. Janda [-] (61. I. Hřebíček [-] ) , L. Jaša [-] , R. Morkus [-] , V. Ambrož [-] , V. Klíma [-] , T. Kotas [-] , F. Franěk [-] (70. A. Chrást [-] ) , J. Ambrož [-]

SK Transformátor Počítky B
M. Martinčič [-] - A. Kment [-] , J. Kuba [-] , T. Straka [-] , A. Říčan [-] (73. ) - M. Kotík [-] , R. Buchta [-] (59. H. Svoboda [-] ) , P. Hájek [-] , R. Schneider [-] (67. ) - D. Bednář [-] (56. D. Peňáz [-] ) , O. Toman [-]

ŽK: 41. R. Skryja , 51. L. Jaša - 62. M. Martinčič .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích