Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště se opět dostalo na vítěznou vlnu


Branky


0

Aktuálně pátý tým tabulky přivítal na domácím hřišti Slovanu Spoje B, kteří se nacházejí dokonce před ním, na čtvrtém místě. Hradiště v minulém kole poprvé na jaře prohrálo a nyní se pokoušelo prohru napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do zápasu pustili s velou verou a neskutečnou chutí, za což byli odměněny již po pár vteřinách od úvodního výkopu. Po souhře Pytlíka s Václavem Krlišem se přesnou ranou k tyči trefil druhý jmenovaný a bleskově otevřel účet utkání - 1:0. Hradiště záhy přidalo druhou branku, která jim vlila do žil ještě více čerstvé krve. Druhou branku si připsal nejlepší hráč utkání Václav Krliš - 2:0. Hradišti to ani zdaleka nestačilo a po faulu na výtečně hrajícího Krliše zahrávalo volný přímý kop. K němu se postavil osvědčený exekutor podobných standardních situací Martin Furár a nemýlil se ani tentokrát, domácí vedli už 3:0! O pouhou minutu později se zatím nenápadní hosté dočkali snížení a Hradiště se muselo držet na pozoru - 3:1. Do konce prvního poločasu se domácí přece jenom trefili, úspěšným střelcem byl Karel Hamberger - 4:1.

 

 

 Do druhé půli vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, kteří snížili bleskurychle po úvodním hvizdu, ve čtyřicáté osmé minutě to tedy bylo opět o dva góly - 4:2. V utkání však byli i nadále aktivnjěší domácí, kteří v pohodě drželi míč a v podstatě na hřišti vládli vlastní rukou, takže žádné velké překvapení nepřipustili, jelikož se nejspíše velmi poučili z minulého kola, kdy promrhali vysoký náskok. To se nyní nestalo, protože čtyři minuty před koncem přidal další zásah střídající záložník Ondřej Houdek - 5:2. Hradiště se tak dostalo zpět na vítěznou vlnu a z utkání si odneslo tři body do tabulky!

 

Za poskytnutí informací děkujeme webu - http://www.hradiste.banda.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Pavel Rom (TJ Sokol Plzeň - Hradiště): V minulém zápase na Bolevci jsme prožili totální kolaps ve druhém poločase, kdy jsme ztratili perfektně rozehraný zápas a přišli tak o jarní neporazitelnost. Pro nás bylo velice důležité shodit ze sebe deku z minulého zápasu a jít s čistou hlavou do dnešního utkání. Nejlepší náplastí na naše zklamání byly dvě rychlé branky Vašíka Krliše a precizně zahraný trestňák Furryho. Bohužel ještě do půle jsem špatnou rozehrávkou vyslal hosty do brejku, který proměnili a dostali se tak zpět do zápasu. Naštěstí jsme nezpanikařili, balon měli na svých kopačkách a zápas tentokrát dokázali dotáhnout do tříbodového zisku.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - J. Ženíšek [-] , M. Laštovka [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] - K. Hamberger [-] , O. Pytlík [-] , M. Furár [-] , P. Rom [-] (71. O. Houdek [-] ) - D. Červený [-] (46. J. Bihary [-] ) , V. Krliš [-] (82. M. Valeček [-] )


Hráči zápasu: V. Krliš .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.