3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverén soutěže opět nezaváhal


Branky


0

Vodní stavby A s přehledem vedou tabulku. V aktuálním kole proti nim sice stál těžký soupeř Bolevec B, nicméně domácí duel zvládli a udrželi dokonce čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál pohledný fotbal, kdy šance střídala šanci, oba týmy hrály výborně a skórovat mohl kdokoliv. Účet vyrovnaného utkání nakonec otveřeli domácí, tato branka bylla jistě velice důležité pro psychiku. Svůj první gól v zápase vstřelil hlavou šikovný středopolař Michal Pavlíček - 1:0. Duel měl i nadále grády, ale do začátku prvvní přestávky se už skóre neměnilo. Po první půli tedy vedly Vodní stavby A o jednu branku, takže ani zdaleko nebylo nic rozhodnutého.

 

Do druhého poločasu však nastoupili houževnatěji opět domácí, kteří neponechali nic náhodě a navýšili své vedení. Na levé straně předvedl parádní akci záložník Michal Nolč, jenž našel svého spoluhráče, který přidal druhý gól vedoucího mužtva soutěže. Úspěšným střelcem byl forvard Pavel Marek - 2:0. Domácí v poklidu drželi míč a kontrolovali průběh duelu. Nakonec se jim podařilo přidat ještě jeden zásah, jehož autorem byl opět nejlepší hráč utkání Michal Pavlíček - 3:0. Do konce utkání už se skóre nezměnilo a Vodní stavby tak nakonec Bolevec B porazily.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (TJ Vodní stavby Plzeň A): V prvním poločase se po mnoha šancích na obou stranách prosadily Vodní stavby. Ve druhé půli domácí výhru kontrolovali a přidali další dva góly po krásných akcích.




Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - F. Holý [-] (60. J. Větrovský [-] ) , J. Egermajer [-] , J. Haišman [-] , M. Novák [-] - M. Nolč ml. [-] (75. Z. Wočadlo [-] ) , T. Bláha [-] , V. Kolář [-] , M. Pavlíček [-] - P. Marek [-] (82. D. Štec [-] ) , P. Hrdlička [-]

SSC Bolevec B
J. Körner [-] - M. Fleisner [-] , T. Marek [-] , L. Vjel [-] , P. Bejvl [-] - D. Zelenka [-] , J. Thomayer ml. [-] , A. Sedláček [-] , J. Fryček [-] - R. Fiala [-] , V. Kalčík [-]

Hráči zápasu: M. Pavlíček - V. Kalčík .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.