2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 14:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí dvou nováčků dotáhla do vítězného konce Speřice


Branky


14

Dva pro Poutník ligu neznámé celky na sebe narazily hned na úvod celé soutěže a tak se dalo jen ztěží hádat, jak tenhle duel dopadne, protože oba se k nám dostali z jiné soutěže, takže možnost porovnání výkonnosti nikde nebyla. Málokoho však překvapily kvality Speřice, která stejně jako loni ve III. třídě, tak i letos ukázala velkou kvalitu a zaslouženě vyhrála. To Černovice pro změnu čekají na výhru už více než rok a čekat musí minimálně do dalšího víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách góly nepřinesly

Zápas byl velmi kvalitní, jelikož se střetly týmy, které budou bojovat o přední příčky jak TJ Sokol Černovice, které spadli z I.B třídy tak i TJ Dálnice Speřice B které postoupili ze III.třidy. Zápas začal v tempu okresního přeboru, hodně nákopu za obranu, z čeho převážně těžili domácí když Jiří Holenda st. našel krásnou kolmou přihrávkou Jana Moravce. Ten míč zatáhl na roh velkého vápna, nacentroval do kapsy, kde si míč našel útočník Huňáček, jenže z velké blízkosti trefil jenom břevno. Poté Jan Moravec znovu pokraji utekl, ale zakončoval už sám,jenže neuspěl. Poté se hry ujali hosté z Černovic, kteří zužitkovali chyby v obraně, ale brankař Tkadlec střelu z vápna do proti pohybu ztlumil na dva pokusy, což zachránilo domácí od jisté branky. Poté ještě zahrozil speřický Michal Záviška, když utekl, ale míč skončil jenom těsně vedle levé tyče.

Druhý poločas zcela v režii domácích

Ve druhém poločase už to byla hra jen od domácích, hosté jen zřídka přešli přes půlku hřiště a tlak speřických začal více a více narůstat. To vyvrcholilo v 55. minutě, když se krásně uvolnil kapitán Patrik Huňáček a pohotovým zakončením si připsal první letošní gól v Poutník lize. Poté hra byla už zcela na jednu bránu, první šanci ale Pavel Kovář neproměnil tváří v tvář gólmanovi Postulkovi. V 65. minutě už se ale nemýlil a stanovil tak skóre na 2:0. Pak už se jen zapas dohrával. Černovice tak hned na úvod sezóny body ztratily, zatímco domácí juniorka Speřice vykročila i o soutěž výše vítězně, k tomu navíc s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Černovice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Speřici vstup do sezóny podle očekávání vyšel a to na jedničku. Pro nováčka postupujícího ze III. třídy by tohle mohlo znamenat hodně důležité povzbuzení do dalších kol, které ale může opadnout hned příští víkend, protože TJ Dálnice vyráží na Maraton, který však s Čejovem vůbec nepřesvědčil a absence kanonýra Zdeňka Pahra se na něm podepsala skutečně výrazně. Černovice budou muset zabrat jinde.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - M. Linhart [-] (76. D. Jančík [-] ) , D. Moravec [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-] - P. Kovář [-] (66. J. Holenda [-] ) , J. Moravec [-] , M. Švec [-] , R. Anděl [-] (49. P. Vránek [-] ) - M. Záviška [-] (76. F. Slavík [-] ) , P. Huňáček [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] (82. P. Krejčí [-] ) , P. Jonák [-] , T. Kohout [-] , J. Filípek [-] , T. Hlásek [-]

ŽK: 34. D. Moravec - 11. Š. Paclík , 55. T. Pistulka , 58. L. Pěnka .
Hráči zápasu: D. Tkadlec , P. Kovář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - DOLEJŠ Adam, POUL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Střetnutí dvou nováčků v soutěži papírově na první pohled sice favorizuje hosty, jenže já věřím Speřicím. Mají silný, mladý tým a s podporou "áčka" v zádech by si tady měli poradit.