Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochovští překvapení nepřipustili


Branky


0

První poločas duelu mezi Vochovem a Vodními stavbami B byl v první půli nečekaně vyrovnaný, po přestávce domácí nastříleli šest branek a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do překvapivého vedení o dva góly se dostal hostující celel, který se nachází na beznadějném posledním místě tabulky. Vodní stavby se rychlými přihrávkami dostaly do přečíslení, na jehož konci stál Michael Štolka, jenž otevřel skóre zápasu. Po pár minutách bylo s domácími ještě hůře. Z velkého úhlu překonal brankáře Hrudu Denis Štec a bylo to už 0:2. Vochov se ale nevzdal do přestávky stihl vyrovnat. Nejprve snížil Milan Kydlíček na 1:2 a tentýž hráč vyrovnal v poslední minutě prvního poločasu.

Do druhé půlu nastoupili vochovští fotbalisté s velkou vervou a zápas přelomili na svou stranu. Ve druhém poločase dokonal hattrick Milan Kydlíček, stejný parádní počin se poté povedl i střídajícímu Petru Tomanovi, domácí borci tedy vedli již 6:2. Sedmou trefu přidal ještě Radim Tauš a na 8:2 zvyšoval záložník Jakub Lev. Domácí se tedy o výhru strachovali, ve druhém poločase však překvapení nepřipustili.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Libor Kubíček (Sokol Vochov): Hráči hostů postupně přestávali odolávat kombinační hře a skóre se zastavilo na stavu 8:2, když domácí ještě několik vyložených šancí nevyužili. Hlavně ve druhém poločase to byl kolektivní výkon domácích.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (TJ Vodní stavby Plzeň B): "Vodníci" odehráli dobrý poločas, vedli 2:0 ještě tři minuty před přestávkou, potom přišla nepozornost a dostali dvě branky za tři minuty. Ve druhém poločase však došly síly.



Sestavy


SK Vochov 1930
M. Hruda [-] - A. Hladík [-] , L. Kubíček [-] , D. Justra [-] , J. Hostička [-] - M. Kydlíček [-] , R. Tauš [-] , J. Lev [-] , P. Housar [-] - T. Hájek [-] (46. P. Toman [-] ) , J. Rada [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - T. Frýdl [-] , P. Švarcbach [-] , V. Čech [-] (55. S. Větrovský [-] ) , E. Rychtář [-] - J. Zmrazek [-] , J. Fiala [-] , P. Procházka [-] , M. Mařík [-] - M. Štolka [-] , D. Štec [-]

Hráči zápasu: M. Kydlíček - M. Štolka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.