3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár doma přehrál Rapotice


Branky


23

Přestože Rapotice vedly ve Ždáře, domácí zápas dokázali otočit i díky vyloučení hostujícího hráče

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Za krásného počasí domácí začali náporem a dostali se hned do dvou šancí kdy nejprve ve 2. minutě Vokounův volej zneškodnil hostující brankář a ve 3. domácí slibně se rozjíždějící akci pokazili nepřesnou finální přihrávkou. Bohužel platilo nedáš dostaneš a hosté se po první vážnější akci, po zaváhaní domácí obrany dostali do vedení – 0:1. Inkasovaný gól žďárské evidentně zaskočil a dalších 15 minut se na hřišti hledali. Další rána pro domácí přišla v 15. minutě, kdy musel střídat pro natažený sval Kunstmuller a nahradil ho Musil. Zhruba od 20. minuty domácí začali hrát opět svůj fotbal a na dostávat se do dalších šancí. Opět je ale trápila koncovka, kdy v několika případech své tutovky neproměnili, tu největší asi ve 30. minutě kdy B. Slámovi nesedla střela z vápna. Ve 32. minutě dostal přihrávku za obranu Vokoun a chytrou střelou k tyči vyrovnal – 1:1. Hned po rozehrání se domácí dostali do další šance po výborné kombinaci, ale tentokrát míč Vokounovi skvěle vyrazil hostující brankář. V poslední minutě první půle po rohu domácích šli hosté do rychlého protiútoku a jejich útočník nastřelil břevno Sobotkovi branky.

 

Domácí dokonali obrat

Do druhé půle šli domácí s cílem utkání rozhodnout a získat všechny body. Hned ve 46. minutě se po výborné přihrávce od Lukáše ocitnul sám před bránou Vokoun, ale míč před prázdnou brankou netrefil. I nadále domácí tlačili a soupeři v podstatě nepůjčili balon. V 54. minutě se po hezké kombinaci dostal k míči Musil a prostřelil hostujícího brankáře -2:1. V této chvíli byli domácí na hřišti jasně lepší, bohužel opět neproměňovali šance. Až v 67. minutě se, po výborné přihrávce, řítil sám na golmana dnes skvěle hrající Trojánek a nedal mu nejmenší šanci – 3:1. Následně své samostatné útoky na brankáře neproměnili Vokoun, Trojánek, Musil, Potocký a skore tak již zůstalo nezměněné.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme hráli proti velice silnému soupeři, který chtěl hrát fotbal. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání a to se potvrdilo. Těší mě, že hráči dokázali otočit nepříznivý stav a naše výhra mohla být nakonec mnohem vyšší. Negativem tak zůstává spousta neproměněných stoprocentních příležitostí.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - T. Peňáz [-] , L. Sláma [-] (46. V. Lukáš [-] ) , B. Sláma [-] (70. F. Potocký [-] ) , T. Janů [-] (70. P. Pátek [-] ) , R. Kunstmüller [-] (15. D. Musil [-] ) , T. Vokoun [-] , P. Machatka [-] , T. Trojánek [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] (78. R. Gančev [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Opálka [-] , T. Švarc [-] , M. Sobotka [-] , M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Němec [-] , R. Valsa [-] , M. Škorpík [-] , M. Valsa [-] , P. Sobotka [-]

ŽK: 8. M. Škorpík , 38. M. Laš , 87. T. Laš . ČK: 60. M. Škorpík .
Hráči zápasu: T. Trojánek .
Místo: Žďár nad Sázavou, UT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janovský Aleš - PFEIFER Michal, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Rapotice vlétly do soutěže ve velkém stylu, ale teď se, zdá se zadrhly a myslím, že ve Žďáru body neuhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů