0:1
(0:0)
76. M. Laš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset dukovanských hráčů nestačilo na Rapotice


Branky


76. M. Laš
17

Nejtěsnějším možným výsledkem vyhráli fotbalisté Rapotic v Dukovanech. Domácí hráli padesát minut v deseti, soupeř však vzdor domácí obrany dokázal překonat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do deseti

Nováček soutěže a staronový účastník 1.A třídy z Rapotic zajížděl do nedalekých Dukovan, pod věže tamější jaderné elektrárny. Od úvodního výkopu se na pěkném pažitu hrálo ve slušném tempu i navzdory teplému počasí. K vidění byl poměrně vyrovnaný fotbal, domácí hrozili především rychlým přechodem do útoku, zatímco hosté se snažili domácí přehrát kombinačně. První poločas přinesl několik náznaků šancí na obou stranách, avšak žádná neskončila v jedné či druhé brance. Významný moment zápasu přišel po čtyřiceti minutách hry, kdy dukovanský hráč Prokeš neunesl tíhu okamžiku a vrazil do soupeře, za což viděl červenou kartu a domácí tak zbytek zápasu museli hrát v deseti. Do poločasu však neinkasovali a na světelné tabuli tak svítilo skóre nerozhodné 0:0.

Hosté se branky dočkali čtvrthodiny před koncem

Druhý poločas hraný před velmi slušnou diváckou kulisou začal mírnou převahou hostujících hráčů z Rapotic. Hosté se přes výborně bránící domácí obranu jen těžko dostávali do šancí, avšak když už si hosté gólovku vytvořili, míč skončil mimo bránu nebo v rukavicích brankáře Křišťála. Hostům se však přeci jen podařilo rozvlnit domácí síť. K přímáku se postavil hostující harcovník Milan Laš, který standardní situaci zahrál famózně a vyslal hosty v 76. minutě do vedení - 0:1. Čtvrthodiny do konce a před domácími stál náročný úkol, pokud chtěli pomýšlet na bodový zisk. Vyrovnat se jim nakonec nepodařilo a šťastnější hosté tak jedou domů se všemi třemi body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: Od úvodu se hrálo v oboustranně vysokém tempu. Snažili jsme se hrát po zemi a domácí, kteří spoléhali na dlouhé nákopy a rychlý přechod do útoku, přehrát kombinačně. Utkání ovlivnilo jasné vyloučení dukovanského Prokeše. Ve druhé půli jsme měli několik šancí, ale vysvobodil nás až perfektně zahraným přímákem Milan Laš. Musím říci, že domácí skvěle bránili a my jsme se těžce dostávali do šancí. Nakonec jsme byli šťastnější a třech bodů si velmi ceníme.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - L. Traxler [-] (83. K. Krys [-] ) , J. Kunc [-] , M. Jašek [-] , Z. Hrubeš [-] , M. Fojtášek [-] - M. Blatný [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] - J. Černý [-] -

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] (90. M. Dobeš [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Valsa [-] , P. Matoušek [-] (90. J. Dvořáček [-] ) , R. Stér [-] , M. Valsa [-] , T. Švarc [-] (55. M. Škorpík [-] ) , P. Sobotka [-]

ŽK: 51. R. Valsa , 87. J. Matoušek . ČK: 40. Z. Prokeš .
Hráči zápasu: M. Laš .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: výhra domácích

V derby se štěstí přikloní na stranu domácích.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích