Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky potvrdil roli favorita vysokou výhrou


Branky


0

Vedoucí celek soutěže zavítal na hřiště mužstva UNION B, který se pohybuje spíše v dolních patrech tabulky. Hosté se nenechali zaskočit a své parádní představení zakončili vysokou výhrou. Domácí sice bojovali, ale proti lídrovi neměli moc šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodní stavby po celý duel potvrzovaly roli favorita a na hřišti dominovaly. Oba hostující útočníci Hrdlička a Marek se v zápase prosadili hned dvakrát. Domácího dokonce k velké smůle postrádali gólmana, takže se do branky musel postavit hráč z pole, konkrétně Luboš Kučera. Toho překonal také hostující záložník Tomáš Bláha, jenž zvyšoval poklidné vedení hostí. Přesný zásah si na svou pažbu připsal i obránce Jiří Krušina.

Mezi střelce utkání se zapsal i střídající Tomáš Pavlíček, který se tak stal již pátým střelcem hostujícího celku. Domácí fotbalisté sice srdnatě bojovali, avšak na dobře kombinující Vodní stavby prostě neměli. Hostujícího gólmana připravil o čisté konto Lukáš Londa, který snížil stav zápasu a zaznamenal tak čestný úspěch domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Hosté nás přejeli. Byli lepší, rychlejší, důraznější, bylo vidět, že v naší soutěži nemají co dělat (loni sestoupili). V prvním poločase jsme se ani jednou nedostali k zakončení, po přestávce jsme pak párkrát vystřelili a na konci aspoň snížili na 1:7.




Sestavy


TJ Union Plzeň B
L. Kučera [-] - M. Vinický [-] , P. Chudý [-] , O. Jakoubek [-] , V. Jíra [-] (70. M. Prcín [-] ) - L. Londa [-] , F. Linhart [-] , P. Kučera [-] , R. Teocharis [-] , V. Suchý [-] (55. V. Bořík [-] ) - K. Kučera st. [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - J. Krušina [-] , J. Egermajer [-] , S. Větrovský [-] , M. Novák [-] (80. Z. Wočadlo [-] ) - V. Kolář [-] , T. Bláha [-] , M. Šedivý [-] , M. Lochman [-] (60. T. Pavlíček [-] ) - P. Marek [-] (70. J. Haišman [-] ) , P. Hrdlička [-]

Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.