M. Forman 50. (p.)
J. Boček 74.
2:3p.
(0:1)
12. M. Kubica
53. F. Němec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov vyhrál na penalty


Branky


50. M. Forman (p.) , 74. J. Boček - 12. M. Kubica , 53. F. Němec (p.)
15

Meclov se ujal vedení ve 12. minutě Kubicou. Horažďovicím se podařilo skóre srovnat pět minut po pauze z penalty Formanem. Hosté reagovali o tři minuty později taky z penalty Němcem. Domácí opět srovali čtvrthodinu před koncem Bočkem. Meclov pak byl úspěšnější na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nase herni nemohoucnoust pokracuje a vyustila ve ztratu bodu, na hristi poslednich Horazdovic. Ztraty jednoho bodu a zisku dvou bodu, jsme dosahli navzdory tomu, ze jsme byli ve vsech ohledech horsi, o tridu horsi!! Ale stestena opet byla naklonena Meclovu a podarilo se nam vstrelit branku, po zavaru ve vapne po jednom z nasich rohovych kopu...

Na zacatku druhe pule, sudi odpiskal penaltu proti Meclovu, po faulu na hranici pokutoveho uzemi i pres protesty hostujicich! Po tom, co domaci hraci potvrdili tvrzeni hostujicich, ze zakrok se uskutecnil pred "carou" a porade s pomeznim rozhodcim, se pokutovy kop uskutecnil a Horazdovice vyrovnali stav utkani. Za nedlouho obdrzel jeden z nasich hracu druhou zlutou kartu, za protesty vuci vyrokum sudiho a Meclov dohraval skoro 40 min. v oslabeni. Nekolik minut na to, jsme se dokazali dostat do vapna soupere a rozhodci nam penaltu vratil, po zakroku na ne jednoho z nasich hracu. Opet jsme vedli, ale nezbyvalo nam nez branit. Pak souper dokazal vyrovnat a dalsich 20 min. jsme valcili na hranici naseho vapna o remizu! Navic se nam zranil kapitan a stoper v jedne osobe a na plac (do utoku) musel zraneny brankar Regenda. Udrzeli jsme a na penalty vyhrali.

Uz ani nevim, jestli nas na teto prvni, postupove pricce drzi to nase mecglovske srdicko, nebo nejaka vyssi moc?! Kazdopadne jsme tam a drzte nam palce, dreme a nevypustime!

 

Zdroj: Meclov-facebook



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] (90. J. Forman [-] ) - J. Štěch [-] , M. Forman [-] , J. Boček [-] , J. Boček [-] , J. Forman [-] , A. Vachuška [-] , R. Lacko [-] (46. L. Král [-] ) , J. Sova [-] , M. Šašek [-] , J. Nauš [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - F. Němec [-] , J. Beran [-] (69. R. Kopperberg [-] ) , M. Kubík [-] , M. Obdržálek [-] , J. Klíma [-] , M. Nidl [-] , M. Kubica [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] (86. M. Regenda [-] )

ŽK: 32. A. Vachuška - 22. J. Klíma , 40. M. Kubík . ČK: 52. J. Klíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PICEK Lukáš - HAVRÁNEK Martin, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:17

Tip: výhra hostů